در مصاحبه با جواد فروغی گفته شد:

خانه‌داری و خانه‌نشینی دو مقوله متفاوت / خروجی مناسب، شاخصه زن موفق

همه ما نیازمند «نهضت تولید محتوای مردمی» در راستای  جلوگیری از فراموشی زنانِ قهرمان ایران هستیم.  نهضتی که نوجوانان می‌توانند در آن پیشرو بوده و با حضور در بخش «فیلم ما» جشنواره مردمی عمار در نجات‌دادن سوژه‌ها از خطر فراموشی سهیم باشید. «زنانِ قهرمان»، زنان عادی‌ای هستند که اطراف ما زندگی می‌کنند و نسل جدید به راحتی می‌تواند با آن‌ها احساس هم‌ذات‌پنداری کرده و به عنوان الگو انتخاب کند.

به گزارش عمارفیلم؛ این روزها مسابقه فیلمسازی ویژه دانش‌آموزان برای معرفی زنان موفق ایران تحت عنوان «نهضت روایت زن ایرانی» در بخش فیلم ما سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در جریان است.

به همین دلیل به سراغ «جواد فروغی» ملی‌پوش رشته تیراندازی با تپانچه کشورمان رفتیم تا نظر وی را در مورد این پویش جویا شویم:

 

خانه‌داری و خانه‌نشینی دو مقوله متفاوت

فروغی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در نطق اخیرشان فرمودند: خانه‌داری و خانه‌نشینی دو مقوله متفاوت است. زنی که خانه‌دار است لزوما خانه‌نشین نیست و چه بسیار زنانی که  درهمین خانه‌داری موفقیت‌های بسیاری کسب کرده‌اند. و از طرفی خیلی از زنان با توجه به توانمندی‌هایی که دارند می‌توانند در مشاغل دیگری مثل درمان، هنرهایی همچون صنایع دستی، آموزش، مدیریت یک گروه و یا جمع، راه اندازی یک فعالیت اقتصادی و یا در زمینه‌های مختلفی که می‌تواند محل بروز استعدادها باشد، فعالیت کنند.

فروغی در ادامه بیان کرد: همانطور که مشخص است ما با یک زن مواجه هستیم زنی که مسئولیت‌های مهمی در خانه دارد و وقتی بخواهد در بیرون فعالیت کند ابتدا نیاز هست که فعالیت‌های پایه و وظایفی را که به عنوان یک زن در خانه دارد به نحو احسن انجام داده و سپس به فعالیت‌های اجتماعی بپردازد. در اینجا زن موفق کسی‌است که بین این دو فعالیت مهم تداخل ایجاد نکرده و هردو وظیفه را به خوبی مدیریت کند.

 

خروجی مناسب، شاخصه زن موفق

فروغی بیان کرد: انگیزه برای شروع کار و قدرت مدیریت از شاخصه‌های یک زن موفق است و او با ترکیب این مقوله می‌تواند با ابزاری که در اختیار دارد به بهترین خروجی برسد. یکی از بحث‌های موفقیت این است که کار یک زن خروجی متناسب با نیازهای فرهنگ، خانواده و جامعه مخاطبش داشته باشد.

 

فروغی در پاسخ به سوال معرفی زنان موفق اطراف خود گفت: همسرم را یک زن موفق می‌دانم زیرا او مادر 4 فرزند می‌باشد و به خوبی مسئولیت خود را در خانه انجام داده و در کنار ادامه تحصیل، مربی تیراندازی نیز می‌باشد. همچنین مادرم نیز یک زن موفق است زیرا زمانی که ما آواره جنگی بودیم ایشان با شرایط بسیار بد مالی درکنار مرحوم پدرم 6 فرزند خود را تربیت و بزرگ کرد.

 

نمونه زن مدیر، مربی و خانه‌دار

فروغی در ادامه گفت: در رشته ما نیز زنان موفق بسیاری وجود دارند برای مثال نایب الرئیس هیئت تیراندازی استان هرمزگان سرکار خانم خاکساری که به معنای واقعی فردی مدیر، مدبر و خستگی‌ناپذیر است. بسیاری از سالن‌های وزرشی و مسابقات مطرح استان حاصل زحمات ایشان است. و برای بسیاری از ما ورزشکاران تیراندازی، قدرت مدیریت ایشان در کنار وظایف دیگرش مانند مربی‌گری و خانه‌داری، مثال زدنی است. همچنین خانم خاکساری تعداد بسیاری شاگرد موفق در رشته تیراندازی تربیت کرده‌اند. برای نمونه خانم «هانیه رستمیان» که امسال موفق به کسب سهمیه شده‌اند.

 

مدال قهرمانی کشوری، هدیه به نوجوانان

فروغی در پایان اشاره کرد: بنده به نوجوانان شرکت‌کننده در نهضت روایت زن ایرانی یکی از مدال‌های مسابقات کشوری خودم را تقدیم می‌کنم.

 

 

شما نوجوانان عزیز می‌توانید آثار خود را تا تاریخ 31 فروردین‌ماه 1402 به آدرس Filmema13@ در پیامرسان‌های شاد، بله، ایتا و روبیکا ارسال نمایید.