مبنای فکری و صداقت لازمه فیلم سازی در کشور است

 رانت سیاسی و ایدئولوژی در دریافت جایزه اسکار موثر است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه مبنای فکری و صداقت لازمه فیلم سازی در کشور است، گفت: مرحوم سلحشور تنها سینماگر ایرانی بود که جهانی شد و فیلم او در تمامی کشورهای عربی، مسلمان و حتی برخی کشورهای اروپایی پخش شد.

حسن رحیم‌پور ازغدی در سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در کارگاه های آموزشی و سلسله نشست های تخصصی با موضوع نقدی بر نظام الگوسازی رسانه‌های ایرانی که در سالن 3 سینما فلسطین برگزار شد؛ اظهار کرد: نظام الگوسازی مکتبی و انقلابی و انسانی با سیستم سلبریتی پروری سرمایه داری در کنار شباهت های حداقلی و سوری که قاعدتا با یکدیگر دارند و باید هم داشته باشند روش های عقلانی مشترک با تفاوت ها وتعارض های بزرگ به لحاظ مفهومی و اختلافی بین این دو قرار دارد.

وی افزود: هنر در مکتب سرمایه داری صرفا بر اساس سود و لذت بنا می شود و کاری با حقیقت و حقانیت و همچنین رشد و تکامل انسان داشته و همه این کلمات را تهی از معنا و فاقد محتوای خاص می داند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه سینمای غیر شعاری وجود ندارد، خاطر نشان کرد: زمانی که ذهن از نکات و موضوعات نامناسب و زشت و نا زیبا پر باشد در واقع به معنای سرشار بودن ذهن از اهداف در حوزه لذت جویی و مقاصد سودجویانه و منفعت طلبانه است.

وی عنوان کرد: شعاری بودن سینما به مفهوم ضعف در تکنیک و القاء شیوهای نادرست در این عرصه است. در صورت زیبا بودن محتوا و فرم آن هنرمند درجه یک محسوب شده و خلاقیت و هنرش در خدمت انسان خواهد بود.

رحیم پور ازغدی اذعان داشت: هنگامی که فیلمی در حوزه آسیب های اجتماعی و اعتیاد از نگاه امر به معروف و نهی از منکر و نمایش آثار و تبعات منفی این نوع مواد خانمانسوز ساخته شود قطعا تاثیرگذار می شود.

وی ادامه داد: در فیلم های هالیوودی آدم پست و کثیف را زیبا و قهرمان نشان داده و آن جنایتکار به گونه دیگری برای تماشاگر به تصویر کشیده می شود و این در واقع جایگزین سلبریتی به جای انسان است.

90 درصد کمپانی های اصلی هالیود در دست یهودیان صهیونیست

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: 90 درصد کمپانی های اصلی هالیود در دست سرمایه داران یهودی صهیونیست قرار دارد و آنها همجنس بازی و برهنگی و رفتارهای غیر اخلاقی و انسانی را در فیلم هایشان رواج می دهند.

وی با توجه و تاکید بر اهمیت ساخت فیلم های در سینما با نگاه تعقل گرایانه، گفت: مکتب سلبریتی پروری سینما، ضد ارزش را خلق یا جابجا می کند.

رحیم پورازغدی بیان داشت: گاهی زیبایی محتوا بر تکنیک غلبه می کند ونمونه بارز آن شهادت سردار دلها شهید قاسم سلیمانی است که همه در سوگش گریستند و درد بزرگ و سنگینی را تحمل کردند.

وی اظهار کرد: متاسفانه در سینمای هالیوود، ابزار سینمایی، تکنیک زیبایی را در اختیار زشتی و پلیدی قرار می دهد در حالیکه هسته هنر زیبایی است و این اقدام به دور از انسانیت و شان افراد به شمار می رود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: سینمای اسلامی باید تواضع و صداقت را آموزش دهد چرا که هنرمند باید زیباشناس بوده و کفر و ظلم و استکبار را نباید تطهیر کند و خوبی ها و خیر و نیکی را مورد تمسخر قرار دهد و بدی را ترویج کند.

وی اضافه کرد: سینمای اسلامی باید زیبایی محور بوده و سبک زندگی درست و مطلوب را ترویج داده و اصلاح روش های غلط را بکار گیرد.

رحیم پورازغدی تاکید کرد: رسانه ای که مردم را کم تحمل و بدون صبر، بی ظرفیت و منفعل کند قطعا آن جامعه افسرده خواهد شد. در حالیکه رسانه حق ندارد زشت را قهرمان و زیبا را ضد قهرمان نشان دهد.

وی افزود: رسانه و سینما با تربیت غلط، منکر را معروف و معروف را به منکر تبدیل می کند اما استفاده از راه و روش درست و دقیق و منطقی جوامع را به سوی سعادت و سلامت سوق می دهد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به دریافت جوایز اسکار اشاره کرد و گفت: جایزه اسکار بر اساس ایئولوژی  و رانت و جوسازی دوقطبی ارائه می شود و در واقع جایزه صلح هم به جنایتکارترین فرد اهدا شده که این دو مقوله بیانگر و نشان دهند استفاده در رانت و سیاسی بازی در اهدا جوایز اسکار و صلح است.

وی تاکید کرد: سینمای انقلاب اسلامی ایران امروز نیازمند ورود افراد متدین و انقلابی و مومن است چرا که سینمای امروز نسبت به دور طاغوت تفاوت دارد در آن دوره ترویج فرهنگ برهنگی، بی بند و باری، قماربازی، مواد مخدر و خشونت می شد اما در دنیای امروز باید به نکا مثبت و موثر و سازنده توجه شود.

رحیم پورازغدی گفت: فیلم سازی نیازمند مطالعه و دانش و آگاهی فراوان و تسلط به امور است زیرا فیلم سازی موفق و تاثیرگذار خواهد بود که به همه مسائل تسلط و اطلاعات داشته باشد.