به گزارش «عمار فیلم»، دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، اسامی آثار منتخبی که قرار است در چهارمین روز این رویداد سینمایی در سینمافلسطین اکران شوند را اعلام کرد.
بنابراین گزارش، در چهارمین روز از اکرانهای مرکزی دهمین جشنواره عمار در سینمافلسطین که از ساعت ۱۰ صبح با سانس ویژه کودک و نوجوان آغاز و تا ۲۲:۴۵ ادامه مییابد، مستند «آدم معمولی»، مستند «ابراهیم ساره»، مستند «آقای معاون»، مستند «پدر طالقانی» و مستند «بنیاد دفاع از دموکراسی» از جمله آثاری هستند که به نمایش در میآیند.
مستند «آدم معمولی» – سانس ۲ – سالن ۱
در زمانی که هر ده سال تحریمهای ISA علیه ایران تمدید میشود، مهندس «سوزنچی» و همکارش مهندس «عابدینی» یک شرکت دانشبنیان در حوزه برق و انرژی تأسیس کردند. آنها توانستند در این زمینه کارهای مهمی انجام دادند و آرزو داردند که شهرک صنعتی تخصصی «فناوریهای نوین برق و انرژی» را در ایران تأسیس کنند. این مستند به کارگردانی «حامد پویان» ساخته شده است.
مستند «ابراهیم ساره» – سانس ۲ – سالن ۱
شهید عشریه از فرماندهان و مربیان تاکتیک دانشگاه امام حسین (ع) بوده که برای امر آموزش جبهه مقاومت پا به عرصه میدان سوریه میگذارد. در این مستند تلاش شده است روایتی از افکار، اعمال و روحیات و در نهایت سبک زندگی شهید داشته باشیم و به موازات آن شاهد اجرای این افکار و اعمال شهید در قالب سبک زندگی جاری همسر و فرزندانش باشیم. نیمی از مستند به سبک زندگی همسر شهید و تحمل سختیهای بعد از شهادت و دلتنگی های دخترانه فرزندانش میپردازد. این مستند توسط «زهرا خلجی» تولید شده است.
مستند «آقای معاون» – سانس ۳ – سالن ۱
شهید محمد کیهانی، معاون مالی شهرداری اهواز با شروع بحران در سوریه دل از مقام و منصب می برد و به سوریه میرود. او به عنوان تیربارچی مدافع حرم می شود و در نهایت در جنگ علیه داعش به شهادت می رسد. به کارگردانی «حسن وزیرزاده» ساخته شده است.
مستند «همیشه با من۲» – سانس ۳ – سالن ۱
از همسنگرهای شهید آوینی بود و دریکی از شهر¬های اردبیل متولد شد. خواندن نماز و قرائت قرآن، بخش مهم زندگی او بود. ازجمله ویژگی های جالب او این است که همیشه کتاب همراه خودش داشت و مطالعه میکرد. در والفجر ۴ مجروح و در عملیات خیبر شهید شد. مادرش هنوز چشمبهراه اوست. این مستند توسط «حسن ساجدی» تولید شده است.
مستند «پدر طالقانی» – سانس ۵ – سالن ۱
امام خمینی (ره) او را برای اسلام و انقلاب، بهمنزله «حضرت ابوذر» میدانست که برای برپایی و حفظ انقلاب اسلامی سر از پا نمیشناخت. به اعتقاد امام خمینی (ره) او از بهترین شخصیتها برای خاموش کردن قائلههای انقلاب اسلامی بود. این مستند به ابعاد کمتر شناخته شده زندگی مبارزاتی آیت الله طالقانی میپردازد. این مستند به کارگردانی «محمدعلی محمددوست» ساخته شده است.
مستند «یکی از ما» – سانس ۶ – سالن ۱
مرد کرمانی کاری را در شهرش شروع می کند که موردقبول کسی نبود و حتی از سوی خانواده اش نیز حمایت نمی شد. او که دانش آموخته دانشگاه تهران است و به دلیل شغل کشاورزی پدرش و گرایش به محیط زیست، دست به کارهای بزرگی میزند و روزانه درآمد دهها خانوار را از طریق همین کارها تأمین می کند. این مستند توسط «امیر عسکری» تولید شده است.
مستند «آتش در گلستان» – سانس ۲ – سالن ۲
در سالهای ۵۷ و ۵۸ با تحریک چریک های فدایی خلق ایران و ستاد خلق ترکمن، مارکسیست ها گنبد کاووس را به بهانه گرفتن زمین های مصادره شده در زمان طاغوت به آشوب کشیدند. آنها برای بحرانی کردن وضعیت دست به اسلحه برده و دو جنگ خانمان برانداز را بر مردم این منطقه تحمیل کردند. این مستند به کارگردانی «حجت اله اسحاقی اطربی» ساخته شده است.
مستند «بنیاد دفاع از دموکراسی» – سانس ۳ – سالن ۲
بعد از فروپاشی شوروی، ایالاتمتحده آمریکا به دنبال برتری همهجانبه برجهان بود. در دوران «بوش پسر» و پس از حادثه ۱۱ سپتامبر، آمریکا حمله نظامی خود به خاورمیانه را آغاز کرد ولی با سد محکمی به نام «اسلام انقلابی» مواجه شد؛ بنابراین آمریکا درصدد برآمد که استراتژی خود را برای غلبه بر ایران تغییر دهد. این مستند توسط «مریم حسن نیا» تولید شده است.
داستانی «ترانه آتش» – سانس ۴ – سالن ۲
تعدادی از متخصصان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، به سرپرستی محسن فتحی برای بازسازی توربین های قدیمی و فرسوده گردهم می آیند، اما محسن با دو مشکل عمده روبروست؛ نخست تحریم های بی رحمانه خارجی و دیگری مشکلات خانوادگی محسن فتحی که وضعیت را برای ادامه کار دشوار می کند. این مستند به کارگردانی «روح اله سهرابی» ساخته شده است.
مستند «بلتا» – سانس ۵ – سالن ۲
فروردین سال ۱۳۶۱ سه گردان از نیروهای ارتش و سپاه قصد دارند به مواضع عمیق نیروهای بعثی حمله کنند تا بتوانند توپخانه دشمن را در تپه های بلتا فتح کنند. به خاطر حساسیت عملیات، آخرین شب ماه قمری برای عملیات انتخاب میشود که نورمهتاب مانع پیشروی نشود. سه گردان پیش میروند اما گردان حبیب به فرماندهی محسن وزوایی راه را گم میکند. احمد متوسلیان به عنوان فرمانده عملیات لحظه های نفسگیری را میگذراند. این مستند توسط «سعید محسن یوسفی» تولید شده است.
مستند «ماهرخ» – سانس ۵ – سالن ۳
سیده ماهرخ حسینی از ایرانیان ساکن در سوریه است. او در یکی از سفرهای زیارتی به سوریه ازدواج می کند و در همان جا تشکیل خانواده می دهد. زندگی ماهرخ به آرامی و خوشی در جریان است تا این که جنگ و آشوب های داخلی سوریه شروع می شود. او به دلیل هویت ایرانی اش مورد تهدید و خطر قرار می گیرد و همراه خانواده اش در یکی از مناطق دمشق در سوریه محاصره می شود. این مستند به کارگردانی «محمد مهدی بهرامی نژاد» ساخته شده است.
برای دریافت لیست فیلم شناخت پنجمین روز دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار اینجا را کلیک کنید