جشنواره بازی عمار اعلام کرد:

مهم‌ترین آثار ارسال شده در حوزه «سبک زندگی ایرانی اسلامی»

بازی های «به این عکس خیره شو»، «بازی های قاصدک»، «سفر جنجالی»، «ماهواره»، «جیغ و داد» و «جنگ بدن» مهمترین آثار
جشنواره مردمی بازی عمار

به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار» بازی های رایانه ای و اندرویدی «به این عکس خیره شو»، «بازی های قاصدک»، «سفر جنجالی»، «ماهواره»، «جیغ و داد» و «جنگ بدن» به عنوان مهمترین آثار ارسال شده در حوزه های «سبک زندگی ایرانی اسلامی» و «بازی اقتباسی» جشنواره بازی عمار اعلام شدند.
بر این اساس بازی «به این عکس خیره شو» در قالب اندروید با موضوع «سبک زندگی ایرانی اسلامی» ساخته شده؛ سازنده این بازی «محمد نکویی» و تهیه کننده آن «محمد شرافتی» است. در این بازی فرد بازی کننده باید تفاوت های میان دو تصویر نمایش داده شده را پیدا کرده و لامپ جمع کند و به مرحله بعد برود.
از دیگر بازی های مهم جشنواره عمار با موضوع «سبک زندگی ایرانی اسلامی»، «بازی‌های قاصدک» مجموعه بازی ساخته شده در قالب اندروید است؛ سازنده این مجموعه بازی «محمد حسین زمان وزیری» و توزیع کننده آن «موسسه فرهنگی هنری خیبر» است. این مجموعه بازی ها نیز برای تکمیل چرخه محصولات نوشت افزار قاصدک ساخته شده است.
از دیگر بازی های ارسال شده به جشنواره عمار با این موضوع، بازی «سفر جنجالی» در قالب اندروید است که توسط «حجت الاسلام حبیب داستانی بنیسی» ساخته شده و «شرکت رسانه‌گستر بنیسی» توزیع کننده آن است؛ در این بازی بچه ها باید در سفر به نقاط مذهبی مراحلی را طی کنند.
«ماهواره» دیگر بازی ساخته شده در قالب رایانه و با موضوع «سبک زندگی ایرانی اسلامی» است؛ مدیران این پروژه «حسین مهرانفر» و «هادی عبداللهی» بوده و توزیع کننده آن «موسسه رایان رویش» است.
در این بازی می بینیم که با ورود ماهواره و شبکه های استکباری در منازل، دانش آموز کشور باید با آنها مبارزه کند و دانش آموز در این بازی با حمله به ماهواره با ساخت برنامه هایی در جواب این شبکه ها به مقابله با ماهواره می پردازد.
«جیغ و داد» بازی دیگری بوده که در قالب اندروید و البته با موضوع «بازی اقتباسی» به جشنواره عمار ارسال شده که «امین طوسی» سازنده این بازی است؛ بچه ها باید در این بازی با صدا کنترل بچه اژدها را به عهده بگیرند و آن را از موانع عبور بدهند.
و در انتها نیز بازی «جنگ بدن» در قالب اندروید و با موضوع «بازی اقتباسی» ساخته شده که مدیر این پروژه «علی و مهدی قاسمی» است. بچه ها در این بازی با نمونه ای از خلقت خداوند در بدن انسان آشنا می شوند.
آثار معرفی شده در مرحله انتخاب است و به زودی آثار بخش مسابقه نخستین جشنواره بازی عمار که در تاریخ ۱۶ آذرماه سال جاری در تهران برگزار می شود، اعلام خواهد شد.