به گزارش «عمار فیلم» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عصر یکشنبه ۲۲ مهرماه، متفاوتترین نشست خبری چند سال اخیر برگزار شد. علت تفاوت این نشست با دیگر نشستها محل برگزاری اش بود. مسئولان اجرایی جشنواره بین المللی عمار، در جمع بندی نهاییشان به این نتیجه رسیدند که خانه یک خانواده شهید در تورقوزآباد را محل برگزاری نشست این جشنواره انتخاب کنند.
جشنواره عمار از کلیشهها بیزار است
در این باره وحید جلیلی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره عمار به خبرنگار ما گفت: از دوره نخست جشنواره عمار، این فستیوال تلاشش این بود که از کلیشهها دوری کند و ابتکار را یکی از اصول خود قرار دهد. این ابتکار نه فقط در دبیرخانه مرکزی، بلکه در بخشهای دیگر هم دیده میشود. شما اگر به دبیرخانه جشنواره عمار در زاهدان هم بروید، آنجا هم با ابتکارات این چنینی مواجه میشوید.
جشنواره عمار از کلیشهها بیزار است
وی افزود: دلیل اصلی چنین کارهایی، این است که ما فکر میکنیم، دوران ارائه کلیشهای مفاهیم و محتواهای انقلابی سر آمده است و تکرار نابخردانه آن فعلی بی روح است. چنین کلیشههایی ایجاد انگیزش نمیکند. اگر ما از مردمی بودن و محتواهای آرمانی حرف میزنیم، باید آن را به شکل مستقیم و با طراوتی که دارند عرضه کنیم. در فضاهای کلیشه ای، امکان ظهور داشتهها و ظرفیتهای مردمی به حداقل میرسد.
جشنواره عمار از کلیشهها بیزار است
جلیلی با اشاره به اهمیت روستای تورقوزآباد و تاثیر ابعاد گوناگون فرهنگی آن در برگزاری این نشست خبری بیان کرد: طبق بازی که نظام ظلم بین المللی و رژیم صهیونیستی راه انداخت و تلاش کرد از تورقوزآباد به عنوان نقطه تضعیف انقلاب اسلامی استفاده کند، ما هم در مقابل آنها سعی کردیم از همان نقطه ضربه متقابل را بزنیم. دوستان ما آمدند و پرس و جو کردند. متوجه شدیم که این روستا چقدر با قابلیت است. اینجا ۱۰ شهید دفاع مقدس دارد؛ علاوه بر آن شهید مدافع حرم هم دارد. تورقوزآباد بسیار روستای زنده و پرمحتوایی است. همان طور که پارسال در خانه یکی از شهدای مجلس، نشست خبری برگزار کردیم، امسال هم توفیق داشتیم در خانه یکی از شهدا برنامه داشته باشیم.