به گزارش «عمار فیلم» به نقل از خبرگزاری فارس، جشنواره مردمی فیلم عمار از سال ۸۹ آغاز به کارکرد و هرسال با تحرک و پویایی بیشتر نسبت به سال گذشته فصل اکران خود را آغاز کرده است.
عمار تنها جشنواره فیلم کشورمان است که محدود به زمان و مکان نیست و این شاخصه، ارتباط دوسویه و تعامل نزدیک مردم با آثار جشنواره را به دنبال داشته است.
آثار این جشنواره در هر موقعیت مکانی در معرض تماشای علاقهمندان است و تجربه نمایندههای اکران در شهرهای مختلف نشان میدهد که حتی افراد نهچندان علاقهمند نیز با تماشای برخی از آثار جشنواره عمار بر اساس تناسب درونی و عینی که میان خود و فیلم اکران شده یافتهاند، همذات پنداری کرده و مجذوب آثار جشنواره شدهاند.
آثار اکران شده در جشنواره عمار در سطوح مختلف حرفهای تولیدشده و از فیلمسازان برجسته و مشهور تا جوانان علاقهمند به حرفه فیلمسازی در قالب فیلمهای آماتور در این جشنواره شرکت کردهاند.
جشنواره فیلم عمار فرصتی برای نواندیشیدن و دیگرگونه تماشا کردن است. فیلمهای حاضر در این جشنواره با قالبهای معین و موضوعاتی برخاسته از ارزشهای انقلاب اسلامی، هویت بومی و ملی کشورمان است.
تاریخ معاصر ایران و جهان، فتنه سال ۸۸ ، بیداری اسلامی و جهانی، نقد درون گفتمانی، جنگ نرم و اقتصاد مقاومتی سرفصلهای اصلی فراخوان جشنواره عمار هستند که هرکدام از این موضوعها زیرمجموعههایی نیز دارند.
این جشنواره توانسته در هشتمین سال تولد خود جایگاه ویژه و متمایزی میان مخاطبان خود به دست بیاورد و وجه تمایز آن با سایر جشنوارههای فیلم در کشور، ارتباط صمیمی مخاطب را با فیلمهای عمار به دنبال داشته است.
نماینده اکرانهای مردمی جشنواره فیلم عمار در بخش فسارود داراب میگوید: فیلمهای جشنواره عمار با موضوعات ارزشی و جاذب تولید و اکران میشود و آثاری که رویکرد سیاسی یا اعتقادی داشته باشند گاه کنجکاوی مخاطب بهویژه گروههای نوجوان و جوان را به دنبال دارد.
ایمان خسروی با اشاره به اینکه شبهات نباید بیپاسخ بماند، بیان میکند: پس از اکران فیلمهایی با مضامین اعتقادی و سیاسی با حضور روحانیون و کارشناسان، نشستهایی برگزار کرده تا به این وسیله ابهام یا شبهه به وجود آمده، رفع شود.
وی سرفصلهای اخلاقی، اجتماعی و آموزههای دینی را از مبانی اصلی شکلگیری فیلمهای جشنواره عمار میداند و اضافه میکند: مساجد و مدارس بیشترین اماکن موردنظر ما برای اکران آثار است و در اکرانهای برگزارشده از حداقل ۳۰ نفر تا حداکثر ۸۰ نفر مخاطب فیلمهای جشنواره بودهاند.
نماینده اکرانهای مردمی فیلم عمار در فسارود داراب با تأکید بر اینکه امسال استقبال مردم از آثار جشنواره عمار بهتر از سال گذشته است، میگوید: جشنواره عمار با مردم روراستتر است بنابراین مردم آثار عمار را بیشتر میپذیرند و برایشان دلنشین است و این وجه تمایز اصلی جشنواره عمار با دیگر جشنوارههای فیلم است.
خسروی تبلیغات صداوسیما را در معرفی آثار جشنواره عمار کمرنگ میداند و معتقد است برای اینکه رقیبسازی نشود این جشنواره در بایکوت خبری قرارگرفته است.
گزارش از : سمیه انصاریفرد