به گزارش «عمار فیلم» به نقل از آناج، مهدی کیانی ظهر دوشنبه در نشست بررسی وضعیت جشنواره مردمی عمارِ آذربایجانشرقی که در سالن جلسات مجتمع رسانهای آناج برگزار میشد، اظهار داشت: جشنواره عمار چندین سال برگزار میشود و موقعیتی که هماکنون قرار دارد بیشتر از چندین سال قبل نیست و چندان چشمگیر نمیباشد و در این چند سال انتظار بیشتری از این جشنواره بود.
وی ادامه داد: انتظار میرفت کاری که به دست نیروی انقلاب صورت میگیرد سیر رشد و پیشرفت بیشتری داشته باشد و مساله دوم در مورد کیفیت و محتوای جشنواره میباشد.
مدیرمسئول پایگاه اطلاعرسانی آناج با اشاره به بحث کیفیت در جشنواره عمار عنوان کرد: در جشنواره عمار برداشت این میباشد که به جای سوق به سمت حرفهای شدن به سمت نزول رفته و به جای حرفه ای کردن جشنواره میخواهیم از این حرفهایگری دورتر شویم.
وی افزود: در جشنواره فیلم عمار انتظار افزایش فیلمهای بلند و نیمه بلند را داریم اما این اتفاق نیفتاده است و اگر یک سوژه خوب داشته باشیم قطعا هنرمندان به سمت پرداخت آن خواهند رفت.
کیانی با انتقاد از انتظارها از نهادها و سازمانها تصریح کرد: این سیاستها درست نیست و نباید تنها به دنبال حمایت برخی نهادها و سازمانها باشیم و خودمان بایستی پای کار بیاییم.
وی تاکید کرد: چرا جوانان و نوجوانان را پای تماشای این فیلمها نیاوردیم؟ قبول ندارم که سالن برای نمایشهای این چنینی نداریم و میتوانیم از امکانات در دسترس استفاده نماییم اما خودمان استفاده نمیکنیم.
این فعال فرهنگی متذکر شد: به طور مثال وقتی در خصوص حجاب بحث میشود تنها بانوان محجبهای که در دل آن هستند حضور دارند و یا اینگونه فیلمها صرفا در مساجد اکران میشود؛ این مساله را نفی نمیکنم اما اینکه روی آنها زوم کنیم و آمار دهیم در اثرگذاری جشنواره جای سوال ایجاد میکند.
وی در خصوص گفتمانهای درون انقلابی اذعان داشت: گفتمانها را به حدی محدود کردهایم که فرصت به وجود نمیآید تا دیگران را به خوبی بشناسیم و این مشکل است.