خانه »
به گزارش عمارفیلم؛ با همکاری دبیرخانههای برنامه ملی آبادیران و جشنواره مردمی فیلم عمار، جایزه آبادیران در بخش جوایز مردمی و همچنین در چهاردهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور خواهد داشت.
در راستای بهرهگیری از ظرفیت مردمی و هنری برای ترویج تلاشهای صورت گرفته در راستای آبادانی و پیشرفت فناورانه کشور عزیزمان، جایزه آبادیران در سه بخش مردمیسازی اقتصاد دانشبنیان، نوآوری فراگیر و وقف فناورانه با همکاری دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار در بخش جوایز مردمی و چهاردهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور خواهد داشت.
بخش مردمی سازی اقتصاد دانشبنیان شامل روایتی از خدمات مستقیم شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور به مردم، آشنایی مردم با اقتصاد دانشبنیان و ترویج دستاوردهای دانشبنیان و نمونههای موفق حضور و نقشآفرینی مردم در پیشبرد اهداف اقتصاد دانشبنیان است.
بخش نوآوری فراگیر شامل روایت رفع چالشهای مناطق محروم و روستایی توسط شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور، نمونههای موفق فعالیت شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور در راستای پیشرفت و آبادانی مناطق محروم کشور، معرفی نمونههای ایجاد اشتغال پایدار روستایی با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور و روایتی از احیای ظرفیتهای بومی و روستایی و توسعه زنجیره ارزش محصولات توسط شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور است.
بخش وقف فناورانه شامل ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکتها، تلفیق فناوری با مفاهیم خیررسانی و نیکاندیشی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و آبادانی بدون نگرش انتفاعی و منفعت فردی است.
جوایز برنامه ملی آبادیران شامل اهدای گواهی بهتمامی آثار از طرف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، اهدای تندیس به آثار برگزیده، مبلغ 140 میلیون ریال به اثر اول هر بخش و حمایت مالی و معنوی برگزیدگان هیات داوران جهت ساخت اثر در این حوزه است.
لذا از تمامی هنرمندان و فعالان مردمی این حوزه دعوت میگردد آثار تولیدی خود را در قالب فیلم، فیلم کوتاه، مستند و فیلم با گوشی همراه به دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار به نشانی javayezmardomiammar@ در پیامرسانهای ایتا و بله ارسال نمایند.
در ادامه متن فراخوان این جایزه میآید:
بسمهتعالی
جایزه آبادیران
الف) متن فراخوان
آبادانی ایران؛ از شمارش خارج است تعداد مردمانی که برای همین دو کلمه جان خود را بهای معاملهای شیرین کردند. معاملهای که ثمر آن ثبت نام ایران بر بلندای تاریخ این کرهی خاکی است. و چه پرآوازه است این نام.
باید از خود پرسید تکلیف ما وارثان این نام و آوازه چیست در جهان حال حاضر که پر است از تحریفکنندگانی که به غیر روایت میکنند این کتاب کهن و پرمحتوا را؟
آن روزها که ساعتها همفکری میکردیم و رویای فراگیر کردن علم، فناوری و نوآوری را برای ساخت ایرانی آباد در سر میپروراندیم، فکرش را هم نمیکردیم که هموطنانمان اینچنین ما را شگفتزده کنند و قدمها از ما جلوتر در حال دویدن برای ساختن باشند. اما حالا ما در حال دویدن برای رسیدن به آنهاییم.
روایت درست از مجاهدتهای صورت گرفته در این عرصه، خود یک تکلیف است که بر گردن ماست. و بازهم برای انجام این تکلیف خود را با شما شریک میدانیم تا شانهبهشانهی یکدیگر در راستای آبادانی میهن عزیزمان زیر بیرق آبادیران به تاریخسازی بپردازیم.
ب) بخش ها
قالب:
جوایز