به گزارش «عمار فیلم» به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمد قاسم زاده در اولین شب اکران های مردمی جشنواره فیلم عمار در کاشان اظهار داشت: عمار زاییده فضای پس از فتنه ۸۸ است که با فریاد به دنیا آمد.
مدیر حوزه هنری کاشان گفت: عمار نمایش واقعیت هایی از انقلاب اسلامی است که در صنعت سینما کمرنگ شده است و این در حالیست که فیلم قالبی است جذاب و فراگیر که باید از این کانال بخوبی بهره جست.
قاسم زاده عنوان کرد: این جشنواره ای مردمی است که سالهای قبل اکران ها در جمع های کوچک همچون خانواده تا تجمع های عظیم مردمی چون مساجد انجام می گرفت.
وی تصریح کرد: از سال قبل با کمک حوزه هنری کاشان و بسیج هنرمندان این امکان فراهم شد تا اکران مرکزی داشته باشیم و فیلم های شاخص جشنواره عمار در کاشان به نمایش در آیند.
وی با اشاره به انتخاب فیلم ها بر اساس موضوع منتخب برای هر شب عنوان کرد: امسال اکران فیلم ها طی سه شب و در سه موضوع ایستادگی و مقاومت زنان،اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی و تاریخ انقلاب اسلامی برگزار می شود.
قاسم زاده اهداف برگزاری جشنواره عمار را ایجاد وابستگی میان مخاطب و فیلم، شکل گیری محافل گفتوگو و نقد فیلم و ایجاد فضای ابراز نظر عمومی دانست و افزود: عمار نتایجی هم دارد همچون انعکاس نقدها و نظرات به عوامل و سازندگان فیلم ها،افزایش دقت مخاطب در تماشا و گزینش فیلم و افزایش سواد بصری و رسانه ای مخاطب با توضیحاتی که کارشناس مجری برنامه ارائه می دهد.
مدیریت حوزه هنری دلیل زمان کوتاه و فشرده اکران فیلم ها را مشکلات اقتصادی و محدودیت منابع انسانی برشمرد و گفت: در حال حاضر تنها بخش کوچکی از ساختمان حوزه هنری کاشان قابل استفاده است و بخش عظیمی از آن نیاز به بازسازی دارد که آنهم بدلیل کمبود اعتبارات مسکوت مانده است.