به گزارش «عمار فیلم»، محمدجواد رحیمی کارگردان و مستندساز که با شش اثر خواهان حضور در نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شده است در سخنانی، گفت: شش مستند «خاویار قم»، «بادگیرهای زمینی»، «روزمرگی های یک محیط بان»، «شیخ خضر»، «زمین میلرزد» و «تپه عظیمه در نقشه نیست» را برای حضور و نمایش در این جشنواره درنظر گرفته ام.
وی افزود: «خاویار قم» درباره مسئله اقتصاد مقاومتی است و روایتگر فردی به نام «محمدتقی برخورداری» است که در حوزه پرورش ماهی های خاویاری فعالیت می کند. او با سعی و تلاش فراوان در استان قم با پرورش ماهی، خاویار به دست می آورد.
این مستندساز ادامه داد: دومین کارم «بادگیرهای زمینی» هم در قم ساخته شده و روایتگر داستان پیرمردی ۷۰ ساله است که ۴۰ سال سابقه مدیر تولید فنی کارخانه ها را دارد و اختراع هم به ثبت رسانده است.
رحیمی خاطرنشان کرد: مستند ۲۸ دقیقهای «روزمرگی های یک محیط بان» سومین کاری است که برای جشنواره امسال عمار درنظر گرفتم. این اثر که با موضوع حیات وحش ساخته شده و با محوریت یک محیط بان به نام «احمد بحری» تولید شده است.
این مستندساز یادآور شد: چهارمین که برای این جشنواره درنظر گرفتم «شیخ خضر» نام دارد. این مستند ۳۲ دقیقه ای که در شهر «حمص» و در روستای «ثابتیه» ساخته شده، روایتگر ماجرای زندگی و فعالیتهای فردی به نام شیخ خضر است که کارهای حزب الله را در سوریه و منطقه «حمص» پیگیری میکند.
وی عنوان کرد: مستند «زمین میلرزد» در زمان ۴۲ دقیقه به کارگردانی مشترک من و «عادل انیسی» پنجمین کاری است که برای جشنواره فیلم عمار درنظر گرفته شده است. این فیلم هم درمورد عملکرد لشکر ۲۷ محمدرسول الله در شرق حلب و پاکسازی روستاها است.
رحیمی تصریح کرد: ششمین و آخرین اثر تدارک دیده شده برای این دوره از جشنواره، مستند «تپه عظیمه در نقشه نیست» نام دارد. این مستند ۲۷ دقیقه ای درمورد زلزله سرپل ذهاب و فعالیت های یک گروه داوطلب روحانی است که کار ساخت خانه های یک روستای آسیب دیده را تقبل می کنند و این کار را هم با موفقیت انجام می دهند.
نهمین دوره جشنواره مردمی فیلم «عمار» دی ماه ۹۷ در سراسر کشور برگزار می شود.