یک کارگردان جوان:

جشنواره عمار، محملی برای دریافت یک انرژی فوق العاده مثبتِ انقلابی

فاطمه آئینی، کارگردان جوانی که با آخرین اثر داستانی خود در جشنواره عمار حضور دارد گفت: اتفاقی که در جشنواره‌ عمار می افتد، دریافت یک انرژی فوق العاده مثبتِ برآمده از یک روحیه حماسی و‌ انقلابی است

به گزارش «عمار فیلم»، به نقل از یزد رسا؛ فاطمه آئینی که با آخرین اثر داستانی خود با نام «لی لی» در هشتمین جشنواره عمار شرکت کرده است در خصوص ویژگی های این جشنواره گفت: مزیت جشنواره عمار، اکران سراسری در اقصی نقاط کشور است که به دیده شدن هر چه بیشتر آثار کمک می کند. اتفاقی که در جشنواره های دیگر با این کمیت نمی افتد.

وی ادامه داد: از جنبه ی دیگر این جشنواره برای فیلمسازانی که تازه، وارد این فضا شده اند، ایجاد فرصتی برای خودآزمایی و قوت گرفتن برای آزمون های سخت تر است.

آئینی تاکید کرد: اتفاق دیگری که در جشنواره‌ عمار به طور عام برای همه شرکت کنندگان و همه ی کسانی که با عناوین مختلف در اکران ها و مراسم افتتاحیه و اختتامیه حضور دارند می افتد، دریافت یک انرژی فوق العاده مثبتِ برآمده از یک روحیه حماسی و‌ انقلابی است که شما در هیچ جشنواره دیگری، مشابه این انرژی را نمی توانید پیدا کنید. انرژی ای که خیلی ها را تا یک سال شارژ می کند.

وی اذعان داشت: البته وجود این محاسن به معنی چشم پوشی از کاستی های جشنواره نیست. نواقص هم باید در جای خود ارزیابی شوند و‌ برای رفع آن ها برنامه ریزی کرد.

آئینی اضافه کرد: فیلم «لی لی» با تهیه کنندگی حوزه هنری یزد و حمایت ویژه محمدصادق کوچک زاده رئیس این مجموعه تولید شده و به روابط عاطفی یک رزمنده مدافع حرم با دختر کوچکش می‌پردازد.

این کارگردان خاطر نشان کرد: علی دهقان‌پور و پرنیان پروانه در این اثر به ایفای نقش پرداخته اند. تصویربرداری و صدابرداری این اثر نیز به ترتیب برعهده احسان دادرس و جمال دهقان بوده و حدیث دانایی‌کیا آن را تدوین کرده است.

وی افزود: مریم صائمی حق دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، حسام سالکی مجری طرح، نجمه غلامی منشی صحنه، حبیبه گلمکانی طراح صحنه و لباس، مهدی جمشیدیان صداگذار، حسین زارع و مرتضی انیسی دستیاران تصویربردار دیگر عوامل این فیلم را تشکیل می‌دهند.

فاطمه آئینی هنرمندی است که علاوه بر تحصیلات حوزوی، اکنون مشغول تحصیل در رشته حقوق است. وی که سابقه کارگردانی دو فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد، دانش سینما را در دوره های آموزشی آزاد دانشگاه تهران، حوزه هنری و موسسه شهید آوینی فرا گرفته است.

«یک قاب، یک آن، یک آینه» که تجربه ی اول این کارگردان جوان محسوب می شود؛ روایتی است از رابطه ی یک رزمنده ی نوجوان با مادرش، این کار به تهیه کنندگی خانه فیلم داستانی تولید و در مناسبت های مختلف از شبکه افق پخش شده است.