به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، هیأت چهار نفره سریلانکایی متشکل از مدیران حوزه علمیه شیعیان این کشور و مسئولان خیریه الزهرا(س) با حضور در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب (راه)، ضمن بازدید از بخش های مختلف این دفتر از نزدیک در جریان فعالیت های مختلف آن از جمله جشنواره مردمی فیلم و بازی عمار، فعالیت های واحد تاریخ شفاهی فرهنگی انقلاب و باشگاه ترانه و موسیقی قرار گرفتند.
این هیئت سریلانکایی که به دعوت کمیته امداد امام خمینی(ره) به ایران آمده اند را اسحاق، رئیس هیئت امنای حوزه علمیه و نخستین شیعه این کشور، عبدالستار مدیر حوزه علمیه، مهندس جلیل و همسرشان از مدیران انجمن خیریه الزهرا تشکیل می دادند.
در ابتدای این دیدار سجاد اسلامیان، مسئول روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی راه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دفتر در حوزه های سینما، موسیقی، گرافیک و تاریخ شفاهی انقلاب، اظهار داشت: بخش های مختلف دفتر مطالعات جبهه فرهنگی تلاش می کنند تا آرمان ها و ارزش های والای انقلاب اسلامی ایران در قالب هنر به جهانیان عرضه شود.
وی در ادامه بیان داشت: دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار می تواند فیلم هایی با موضوعات مد نظر را آماده و به صورت زیر نویس انگلیسی جهت اکران در اختیار دوستان سریلانکایی قرار دهد تا به نوعی این افراد نیز از اکران کنندگان عمار در حوزه علمیه سریلانکا باشند.
بنابراین گزارش، در ادامه کلیپ هایی از تولیدات مختلف دفتر پخش شد که مورد استقبال حاضران نیز قرار گرفت.
این گروه سریلانکایی فرصت پیش آمده و حضور در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را زمینهساز رویکردی جدید نسبت به فرهنگ و انتقال آن به کشور خود دانست و از آمادگی خود برای اکران فیلم های جشنواره مردمی فیلم عمار در این کشور خبردادند.
این گروه اعلام آمادگی کرد؛ که جوانان شیعه و اهل سنت سریلانکا نیز می توانند فیلم هایی از وضعیت شیعیان و یا شخصیت های مهم کشورشان و فعالیت های حوزه علمیه را جهت شرکت در جشنواره مردمی عمار تولید و به این جشنواره ارسال کنند.
حضور فیلمسازان سریلانکایی در ایران و آشنایی با جشنواره عمار، همچنین ایجاد بستری مناسب جهت حضور فیلمسازان عماری در سریلانکا جهت آشنایی با ظرفیت های سینمایی، تاریخی و اعتقادی این کشور از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد.
گفتنی است، جمهوری دموکراتیک سوسیالیستی سریلانکا جزیرهای است واقع در جنوب آسیا، اقیانوس هند و جنوب کشور هند که دارای جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون نفر است که ۸۰ درصد مردم بودایی و هشت درصد مسلمان هستند.