مستند «هفت‌تپه» روایت‌گر شیوه صحیح عدالت خواهی

جشنواره مردمی عمار که به سکوی پانزدهم خود رسیده‌است، پس از بررسی و داوری آثار ارسال شده در بخش‌های مختلف به اکران آثار منتخب این دوره در سینما بهمن می‌پردازد.

جشنواره مردمی عمار که به سکوی پانزدهم خود رسیده‌است، پس از بررسی و داوری آثار ارسال شده در بخش‌های مختلف به اکران آثارمنتخب این دوره در سینما بهمن می‌پردازد.

در همین راستا با علی زهیری کارگردان مستند «سنگر هفت تپه» که یکی از آثار منتخب پانزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار صحبتی داشتیم، در لحضات ابتدایی این گفت و گو ایشان به توضیاحتی در مورد این مستند پرداخت و افزود: «این مستند در ارتباط با تصمیم غلط واگذاری هفت تپه به بخش خصوصی و اعتراض کارگران به این اقدام است.»

زهیری ماجرای هفت تپه را نمونه‌ای از عدالت‌خواهی موفق و بی‌سابقه دانست و دلیل عنوان بی‌سابقه برای این اعتراض را جمع شدن شدن عده کثیری برای اعتراض بدون آسیب رساندن به اموال عمومی اعتراض به شیوه درست دانست.

وی در ادامه خاطر نشان کردند که قضیه هفت تپه برنامه‌ریزی شده از سمت دشمن برای به آشوب کشاندن کشور بود که با مدیریت صحیح خود کارگران این هدف دشمن محقق نشد.

کارگردان مستند هفت تپه هدف خود از ساخت این مستند را تکثیر شیوه صحیح اعتراض برای کسانی که نسبت به مشکلاتی اعتراض دارند دانست و به تمام کسانی که فکر می‌کنند اعتراض پاسخگو نیست پیشنهاد دیدن این مستند را به عنوان الگوی صحیح عدالت خواهی داد.

همچنین در ارتباط با جشنواره عمار تاکید کردند که در دوره‌های بعدی نیز شرکت خواهم کرد و یادآور شد که ما کارمان را با عمار شروع کرده‌ایم و در مستندسازی در حوزه مطالبه‌گری و چالش‌های اجتماعی عمار به ما انگیزه داد.

همچنین در توصیف جشنواره مردمی عمار افزود: «در این جشنواره حرف را می‌توان به راحتی زد و سانسوری اتفاق نمی‌افتد و مخاطب خود را محرم می‌داند و بیشتر ارتباط می‌گیرید.»

و در آخر به نقش مهم عمار در جنگ روایت‌ها اشاره کردند و با توجه به اینکه این اثر در افتتاحیه پانزدهمین دوره جشنواره عمار اکران شد خبر از بازخورد‌های مثبت مخاطبان در ارتباط با این اثر داد.