جهاد فرهنگی بانوی ۵۰ ساله در جنوب تهران/ هنوز بسیاری از مسجدی‌ها از جشنواره عمار خبر ندارند

اکران کننده مردمی جشنواره عمار گفت: برای گسترش اکران‌های مردمی، جشنواره عمار باید در مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها و...
جهاد فرهنگی بانوی 50 ساله در جنوب تهران

به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، فاطمه قرجه‌لو، اکران‌کننده ۵۰ ساله جشنواره مردمی فیلم عمار در محله «خانی‌آباد نو» تهران، درباره انگیزه خودش برای اکران‌ فیلم‌ها گفت: در سال‌های جنگ تحمیلی، در بسیج محله، فعالیت‌های فرهنگی می‌کردم و از ابتدا به این نوع کارها علاقه داشتم.

 

وی ادامه داد: سه- چهار سال پیش همزمان با روزهای حماسه «نه دی» در نماز جمعه تهران درباره جشنواره عمار کارت پخش می‌کردند که من هم یکی از آنها را گرفتم.

 

این اکران کننده افزود: بعد از ظهر، از محل کارم برای تماشای فیلم‌ها، به سینما فلسطین می‌رفتم و علاوه بر آن دیگران را هم تشویق به این دیدن فیلم‌های عمار می‌کردم.

 

این فعال فرهنگی بیان کرد: در سینما فلسطین، تعدادی از فیلم‌ها را برای اکران از دست‌اندرکاران جشنواره دریافت کردم و در اختیار پایگاه‌های بسیج محله و جاهای دیگر قرار دادم که پخش کردند. همچنین با توجه به تاکیدات رهبری درباره تهاجم فرهنگی دشمن، دوست داشتم فعالیتی کنم و امروز، حدود چهار سال است که اکران فیلم‌های جشنواره عمار را انجام می‌دهم و هر بار برای دریافت فیلم‌ها مثل فیلم‌های هفته دفاع مقدس، حضوری به دبیرخانه جشنواره مراجعه می‌کنم.

 

وی اضافه کرد: علاوه بر پایگاه‌ها در محل کارم هم فیلم‌های جشنواره عمار را اکران می‌کنم به عنوان مثال، یک بار انیمیشن «مورچه و سلیمان» را پخش کردم که همکارانم از آن استقبال کردند و می‌گفتند زمان اکران فیلم‌ها را به ما هم خبر دهید و حتی برخی از آنها درخواست داشتن فیلم‌ها را می‌کردند.

 

قرجه‌لو با اشاره به ناآگاهی بسیاری از جوانان درباره فعالیت‌های دشمن و اتفاقات نقاط مختلف جهان، خاطرنشان کرد: علاوه بر اکران فیلم‌ها، برخی از آنها را که درباره مسائل فرهنگی- سیاسی مثل جریان مدافعان حرم، اعتراضات خیابان وال استریت امریکا و… است برای دیگران هم که فیلم‌ها را ندیدند و از این مسائل خبر ندارند، تعریف می‌کنم چرا آثار جشنواره عمار به مردم آگاهی می‌دهد.

 

این اکران کننده با بیان این‌که عوامل جشنواره عمار پا جای پای شهید آوینی گذاشته‌اند، توضیح داد: برای گسترش اکران‌های مردمی، جشنواره عمار باید در مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها و… بتواند حضور داشته باشد چرا که خیلی از جوانان حتی مسجدی‌ها از چنین جشنواره‌ای خبر ندارند.