آیین‌نامه فراخوان جوایز مردمی جشنواره فیلم عمار

جشنواره مردمی فیلم عمار از تمام موسسات، تشکل‌های مردمی و افراد حقیقی دعوت می‌کند موضوعات و دغدغه‌های مد نظر خود را در حوزه‌های مختلف، در قالب فراخوان از سینماگران بخواهند.

بسمه تعالی

لطفا قبل از ثبت فراخوان با دقت مطالعه شود:

 

آیین‌نامه فراخوان جوایز مردمی جشنواره فیلم عمار

جشنواره مردمی فیلم عمار از تمام افراد دغدغه مند، موسسات، تشکل‌های مردمی دعوت می‌کند موضوعات و دغدغه‌های مد نظر خود را در حوزه‌های مختلف، در قالب فراخوان از سینماگران بخواهند و به فیلمسازانی که بهترین آثار را در این موضوعات تولید کرده‌اند، هدیه‌ای مادی یا معنوی را اختصاص دهند.

 

ضرورتها، اهداف و دستاوردها :

▪️ نزدیک کردن سینما به مسئله های مردم و جامعه  

درنتیجه‌ی این کار، محتوای فیلم ها بر مبنای نیازهای جامعه و همچنین صدای مردم تنظیم شده و مردم بی‌واسطه از محتوای سینما الگو برداری کرده و زمینه فرهنگ سازی مهیا می‌شود.

▪️ استعدادیابی و معرفی چهره های نو

فراخوان های جشنواره این فرصت را به استعدادهای دیده نشده خواهد داد که با تولید اثر بر مبنای خواست مردم، توانایی های خود را مطرح کنند.

▪️ استقلال جوایز از بودجه دولتی

فیلم به سفارش مردم با نظر مردم و برای مردم تولید می شود و جوایز آن نیز از سوی مردم تامین می گردد.

▪️ استقلال فیلمساز از جشنواره های خارجی و غیرمردمی (سیاسی)

فیلمسازانی که دغدغه مردم و خواست آن ها را به رسمیت می شناسند، امکان تولید اثر بر مبنای خواست مردم را پیدا کرده و نیز توان اکران مردمی می یابند.

▪️ برند سازی جوایز (سوژه)

برای جوایز نفیس، عنوان یا نامی منسوب می‌شود که همیشه ماندگار خواهد ماند و در بلندمدت شناخته شده و برند می گردد. 

▪️ معرفی سوژه های نو

سوژه های پیشنهادی در فراخوان جوایز مردمی، عموما سوژه های دیده نشده در فضای تولید آثار سینمایی است که تا پیش از این به رسمیت شناخته نمی شدند.

 

شرایط فراخوان‌دهنده :

▪️ عموم مردم (ایرانی و غیرایرانی) می‌توانند جزو فراخوان دهندگان باشند.

▪️ نهاد ها و سازمان‌های غیر وابسته دولتی، دانشگاهها و …  می‌توانند در فراخوان شرکت کنند اما رویکرد دبیرخانه بر جذب فراخوان های مردمی است.

▪️ فراخوان هایی که با مبانی جشنواره مغایرت دارند پذیرفته نخواهند شد.

 

شرایط موضوع :

▪️ موضوعات روز، زمین مانده یا محل مناقشه جزء اولویت‌های فراخوان هستند.

▪️ موضوعات می‌توانند در مورد مسائل کوتاه مدت مبتلابه جامعه و یا در مورد مسائل بلندمدت جامعه باشند.

 

شرایط جایزه :

▪️ محدودیتی برای تعداد آثار برگزیده هر فراخوان وجود ندارد.

▪️ جایزه تعیین شده می‌تواند مادی، معنوی یا تلفیقی از هر دو باشد.

▪️ جایزه مادی می‌تواند به دو صورت نقدی و غیرنقدی باشد.

▪️ جایزه مادی شخصیت‌های حقیقی باید متناسب با توانایی مالی ایشان باشد.

▪️ حداقل جایزه مادی ارگان‌ها و نهادهای دولتی شهرستان‌ها باید معادل مبلغ یک میلیون تومان و مراکز استان‌ها معادل مبلغ دو میلیون تومان باشد.

▪️ حداقل جایزه مادی نهادهای غیر دولتی شهرستان‌ها باید معادل مبلغ چهارصد هزار تومان و مراکز استان‌ها معادل مبلغ هفتصد هزار تومان باشد.

▪️ جوایز معنوی ترجیحا ارتباط منطقی با موضوع فراخوان داشته باشد و جهت برگزاری نمایشگاه جوایز مردمی در محل جشنواره، به وسیله پست پیشتاز یا تیپاکس به دبیرخانه جشنواره عمار به نشانی (تهران، خیابان شانزده آذر، روبروی خیابان پورسینا، پلاک ۶۰، حسینیه هنر) ارسال گردد؛ ضمنا هزینه پست بر عهده جشنواره می باشد.

▪️ جوایز باید مورد تایید دبیرخانه جشنواره باشند.

 

فرآیند ثبت فراخوان :

ورود به صفحه اختصاصی «ثبت فراخوان های مردمی جشنواره عمار» در سایت جشنواره مردمی عمار و تکمیل فرم مربوطه و ثبت فراخوان در سایت AmmarFilm.ir

*خواهشمند است جهت رسانه ای شدن هرچه بهتر فراخوان، اعلام فراخوان به صورت کلیپی حداکثر ۲ دقیقه ای یا به صورت یک فایل صوتی، شامل نام و شغل فراخوان دهنده، جایزه‌ی درنظر گرفته شده و نام جایزه، استان و شهر فراخوان دهنده و موضوع فراخوان به شماره۰۹۱۵۰۷۹۲۱۴۶ در فضای مجازی ( واتس اپ، ایتا، بله، تلگرام) ارسال گردد.برای مشاهده‌ی نمونه کلیک کنید

*مهلت ارسال فراخوان‌ به جشنواره ۱۵ آذر ۹۹ می‌باشد.

 

فرآیند تایید و انتشار فراخوان :

۱- بررسی تطابق فراخوان‌ با رویکرد محتوایی جشنواره، توسط دبیرخانه جشنواره

▪️ دبیرخانه جشنواره موظف است ظرف مدت ۲ روز کاری بعد از دریافت فراخوان، آن را بررسی کند و نتیجه را به فراخوان‌دهنده از طریق پیامک اطلاع دهد.

۱- اعلام نهایی فراخوان‌های تایید شده در فضای مجازی

▪️ دبیرخانه جشنواره موظف است پس از تایید فراخوان، در اسرع وقت محتوای لازم (اعم از پوستر، کلیپ، تیزر و…) را تولید کرده و فراخوان را در سایت AmmarFilm.ir و کانال‌های جشنواره عمار در شبکه‌های اجتماعی اعلام کند.

 

فرآیند تحویل جوایز به دبیرخانه جشنواره

▪️ در صورتی که امکان اهداء جوایز توسط فراخوان دهنده و در منطقه جغرافیایی ایشان (در قالب‌هایی چون اهدا در اکران مردمی فیلم، اهدا در اعیاد و مراسم های مذهبی، اهدا در محل مزار شهدا یا هرگونه قالب مردمی دیگر) وجود نداشته باشد، لازم است تا تاریخ ۲۰ آذر ماه جوایز به دبیرخانه جشنواره ارسال گشته و رسید دریافت جوایز توسط دبیرخانه جشنواره به فراخوان دهنده تحویل داده شود.

▪️ اگر در موضوع فراخوان اثری به دبیرخانه جشنواره نرسید، دبیرخانه طبق نظر فراخوان دهنده، جایزه را به وی باز می‌گرداند یا تا دوره بعدی جشنواره نزد خود به امانت نگه می دارد.

 

داوری آثار برگزیده

▪️ مراحل داوری آثار رسیده به شرح زیر می‌باشد:

۱- در مرحله اول دبیرخانه جشنواره موظف است آثار رسیده مرتبط با موضوع فراخوان را بازبینی اولیه کند و آثاری که از لحاظ محتوا و فرم در سطح پایینی هستند، از دایره رقابت حذف کند.

۲ – در مرحله دوم دبیرخانه جشنواره آثاری که نامزد دریافت جایزه شده اند را به فراخوان‌دهنده معرفی می‌کند و فراخوان‌دهنده موظف است طی مدت معین (با توجه به تعداد نامزدهای معرفی شده به فراخوان دهنده) یکی از آثار را انتخاب کند یا می‌تواند داوری را به دبیرخانه یا داور ثالث مورد تایید جشنواره تفویض کند.

۳ – در صورتی که فراخوان دهنده طی مدت تعیین شده اثر برگزیده را معرفی نکند، جشنواره موظف به معرفی اثر برگزیده از بین نامزدها و ورود به مرحله‌ی اهدا جوایز است.

۴ – شایان ذکر است که آثار نمایشی اعم از فیلم داستانی، مستند، پویا نمایی و … در حوزه فراخوان جوایز مردمی مورد نظر هستند و آثار متنی مانند فیلم نامه و … خارج از این حیطه قرار دارند.

داوری آثار باید مبتنی بر ملاک های فرمی و محتوایی دبیرخانه جشنواره باشد.

پاهدای جوایز

▪️ لازم است در هنگام ثبت فراخوان، نحوه اهدای جایزه توسط فراخوان دهنده مشخص شود؛ بدین معنا که باید مشخص شود فراخوان دهنده به چه شکل جایزه را به کارگردان اهدا خواهد کرد، بعنوان مثال در قالب دعوت از کارگردان اثر برگزیده و اکران اثر و اهدا جایزه، اهدا در محل موسسه (برای نهادها و ارگان ها)، اهدا در مراسمات مذهبی همراه یا بدون اکران یا…

▪️ اهدای جوایز ترجیحا در قالب مراسمی توسط فراخوان دهنده و در منطقه جغرافیایی او به انجام برسد و درصورت عدم تواناییِ برگزاری مراسم توسط فراخوان دهنده، دبیرخانه با استفاده از ظرفیت های مردمی منطقه، تدارک این مراسم را ببیند.

▪️ نظارت و پشتیبانی تبلیغاتی با جشنواره و اجرا با فراخوان دهنده یا نماینده او می‌باشد.

▪️ زمان برگزاری مراسمات و اهدای جوایز با شروع جشنواره، آغاز و تا جشنواره بعدی ادامه می یابد.

 

فرم ثبت فراخوان

یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار