به گزارش «عمار فیلم» به نقل از خبرگزاری ایکنا، نادر طالبزاده؛ کارگردان و کارشناس سینما گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار از سال ۸۹ کار خود را با جدیت و تمرکز بر روی موضوعاتی مرتبط با مقوله انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی آغاز کرد تا بتواند چهره واقعی انقلاب اسلامی را به دور از هرگونه خدشه و تحریفی، بازنمایاند.
وی ادامه داد: خوشبختانه این جشنواره تنها در یک بُعد و آن هم شرکت چند فیلم مرتبط با موضوعات مورد نظر که در یک مقطع زمانی گردهم آیند خلاصه نشد و در عمر کوتاه خود توانست مقوله فیلمسازی آن هم در جبهه فرهنگی انقلاب را به شکلی ریشهای و زیربنایی مورد پیگیری قرار دهد.
دبیر جشنواره فیلم مردمی عمار تصریح کرد: کارگردانان جوان علاقهمند به حضور در این جشنواره دورههای متعدد فنی، تکنیکی و محتوایی را نزد معلمان و کارشناسان سینما و در قالب کارگاههای گوناگون فراگرفته و این جشنواره توانست در طی چند دوره برگزاری شخصیتهای جدید هنری را با تفکری تازه و متفاوت از روند فیلمسازی به ویژه در حوزه سینمای مستند به عرصه حرفهای سینما معرفی نماید؛ مصداق این مدعا را میتوان در مستندهای خروجی این جشنواره مشاهده کرد که انصافاً مستندسازی این جشنواره هم به لحاظ ساختار و هم محتوا نوین و پیشرو است.
این کارگردان سینما در ادامه گفت: چرخه جشنواره فیلم مردمی عمار به گونهای طرحریزی شده است که با علاقه نسبی هر یک از مخاطبان به فیلمسازی، آنها در فرایند هدفمند آموزش قرار میگیرند و با طی این فرایند شاهد نوعی دلگرمی و نشاط در میان هنرجویان برای تداوم این راه تا رسیدن به سطح حرفهای هستیم.
وی افزود: برای اثبات این امر مثالی میزنم؛ در نخستین دوره جشنواره عمار علاقهمندانی که جذب آموزشهای فیلمسازی این رویداد سینمایی شدند، در واقع مهندس بودند یعنی با ذهنیتی کاملاً مکانیکی و استدلال و منطق ریاضی اما روند آموزش تا به آنجا پیش رفت که آنها در ادامه به هیچ چیز دیگری به غیر از فیلمسازی و فعالیت در عرصه سینما نمیاندیشند.
طالبزاده در پایان تأکید کرد: اتفاقاً این رویکرد به نظر ما در برگزاری و تداوم جشنواره مطلوب است، به هر حال افرادی که نظام ذهنی آنها ریاضی است و با اعداد و ارقام سر و کار دارند، نظم بیشتری میتوانند با ساختار روایی آثار خود در حوزه سینما بدهند تا آنجا که خروجی کار هدفمند و منطبق با مقاصد جشنواره به پیش رود.