محمود شهبازی در گفتگو با دبیرخانه جشنواره عمار بیان کرد: «در اواخر اردیبهشت 1400 بیش از هزار کارگر معدن آسیمینون فاریاب به دلیل مطالباتشان از کارفرمای معدن، تونل مسیر ترانزیتی هرمزگان به کرمان را مسدود کرده بودند و سه روز در تونل بودند.»
وی ادامه داد: «همین اتفاق باعث شد که برای شناسایی مشکلات و چالشهای معادن کشور راهی یک سفر تحقیقاتی به هشت نقطه معدنی مهم در کشور بشویم. معدن فاریاب، معادن طلا و سنگ در شهرستان تکاب، معادن قروه، معادن سنگ سلیس در محوطه باستانی تیمره، منطقه کوهشاه هرمزگان، سنگان خواف و اسکله شهید رجایی بندرعباس (محل صادرات و خروج معادن خام) بخشی از نقاط معدنی بود که به آن سفر کردیم.»
این مستندساز همچنین بیان کرد: «جشنواره عمار مصداق آزادی بیان در ایران است. من در دورههای قبل تجربه موفق مستند دریابست را داشتم که از تریبون عمار دیده شد و الحمدالله تاکنون هم برای مسائل جامعه صیادی کشور کاراست.»
وی اشاره کرد: «در این مستند، هر منطقه معدنی برای مخاطب یک داستان تازه است. امیدوارم که این اثر مخاطب را راضی کنه و در تصمیمسازی کلان در حوزه معدن کمککننده باشد.»
کارگردان «عالیجنابان معدن» در پایان گفت: «از عوامل جشنواره عمار تشکر می کنم و خداقوت میگویم. این جشنواره همیشه صدای اقشار مظلوم و بیصدای کشور بوده است.»