مرضیه هاشمی دبیر پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: «امسال، اهمیت فیلمهای مقاومت و روایتهای مرتبط با آن بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. جشنواره عمار از ابتدا با هدف ارائه دیدگاههای اسلامی و انقلابی آغاز به کار کرد و اکنون، در شرایط فعلی جهان، این هدف بیش از پیش ضروری است.»
وی با اشاره نسلکشی رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین گفت: «این وظیفه ماست که این واقعیتها را روایت کنیم، به تصویر بکشیم و صدای مظلومان را به گوش جهانیان برسانیم تا مردم دنیا بیدار شوند. در این یکسال تازه خیلی از مردم متوجه شدند که در فلسطین چه میگذرد و رژیم صهیونیستی چه کارهایی انجام میدهد. دقیقا در چنین شرایطی وقت آن است که با دنیا حرف بزنیم و آنها را آگاه کنیم.»
وی افزود: «اگر شبکههای غربی را دنبال کنید، خواهید دید که همچنان برخلاف این جریان اصلی در حال فعالیت هستند و همچنان درباره کودککشی صهیونیستها سکوت کردهاند. این حرفها را باید به دنیا بگوییم آن هم به بهترین روش.»
مرضیه هاشمی با اشاره به سانسور فلسطین در رسانههای غربی گفت: «متاسفانه، بسیاری از رسانههای غربی هنوز هم واقعیتها را تحریف میکنند و به جای پرداختن به جنایات رژیم صهیونیستی، به ایران و دیگر مسائل غیرواقعی میپردازند. ما باید با تلاش مضاعف، این روایتها را به دنیا منتقل کنیم.»
دبیر پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در این نشست خبری از جایزه «وفاء» به عنوان جایزه ویژه جشنواره پانزدهم نام برد. وی با اشاره به خبرنگارانی که در یکسال اخیر به شهادت رسیدهاند، گفت: «جشنواره عمار، به ویژه امسال به خبرنگارانی که در این مسیر جان خود را از دست دادهاند، توجه خاصی دارد و بر همین اساس جایزهای به نام وفا العدینی برای بزرگداشت یاد خبرنگارانی که در غزه و لبنان جان خود را فدای حقیقت کردند، در نظر گرفتهایم.»
وی افزود: « این جایزه نمادی از شجاعت و ایستادگی خبرنگاران است که در شرایط خطرناک، به ثبت واقعیتها پرداختهاند. وفا همکار و دوست من است که دو هفته پیش در غزه به شهادت رسید. رژیم صهیونیستی، مستقیما خانه وفا را هدف گرفت و خودش، همسرش و دو فرزندش را به شهادت رساند و دو فرزند دیگرش نیز زخمی شدهاند.»
وی با اشاره به جایزه ویژه پانزدهمین جشنواره فیلم عمار گفت: «جایزه وفاء، برای کسانی است که در رسانهها به روشنگری میپردازند، به ویژه کسانی که در فضای فلسطین و لبنان فعالیت میکنند.»