اسامی هیئت داوران پانزدهمین دوره جشنواره مردمی عمار اعلام شد

دبیرخانه جشنواره مردمی عمار اسامی هیئت داوران بخش «نماهنگ»، «پویانمایی»، «فیلم ما»و «تولیدات تلویزیونی » پانزدهمین دوره از این جشنواره را اعلام کردند.

به گزارش عمارفیلم، دبیرخانه جشنواره مردمی عمار اسامی هیئت داوران بخش «نماهنگ»، «پویانمایی»، «فیلم ما»و «تولیدات تلویزیونی » پانزدهمین دوره از این جشنواره را اعلام کردند.

 

«داوران بخش نماهنگ»

محمد گلریز

محمد گلریز متولد 1325 و یکی از خوانندگان برتر دفاع مقدس است. فعالیت هنری خویش را از سال 1358با آهنگ «سرود نیایش» آغاز کرده‌است. همچنین سرود‌های «این بانگ آزادی»، «ای شهید مطهر»، «رفتندیاران»، «خجسته باد این پیروزی» و… در کارنامه ایشان درخشان است. همچنین صدایش به عنوان میراث شفاهی ایران در سازمان میراث فرهنگی ثبت شده‌است. در سال ۱۳۸۹ نیز از او به عنوان خواننده ماندگار، تقدیرشد.

 

علی محمد مودب

علی محمد مؤدب، ‌زاده ۱۳۵۵ تربت جام، شاعر و مسئول فرهنگی ایرانی است. «عاشقانه‌های پسر حضرت نوح» و «مرده‌های حرفه‌ای» از جمله مجموعه‌های شعری اوست. آثار مؤدب غالباً در حوزه شعر سپید و کلاسیک دسته‌بندی می‌شوند. او مدیرعامل مؤسسه شهرستان ادب و برنده یا نامزد جوایز مختلف ادبی از جمله کتاب سال جمهوری‌اسلامی بوده‌است مؤدب با نشریات دیگری مانند مجله نیز همکاری داشته‌است و هنمچنین در راه‌اندازی روزنامه خورشید نقش داشته‌است. او همچنین در برخی جشنواره‌های شعر از جمله  داور و دبیر بوده‌است. مؤدب همچنین در سال ۱۳۸۵ دبیر جایزه ادبی تهران بوده‌است.

 

مهدیار عقابی

مهدیار عقابی یکی از کارگردانان صاحب سبک این روزهای ایران در زمینه نماهنگ است. عقابی که به واسطه چند اثر شاخص در حوزه نماهنگ شناخته شده، سابقه همکاری با باشگاه فیلم سوره را در ساخت و تولید پروژه هایی مانند نماهنگ چای روضه، قطار قم- مشهد، بارانی شد، اشتیاق و… با باشگاه فیلم سوره داشته که بی‌تردید مهم‌ترینِ این آثار نماهنگ ارغوان است که علاوه بر تحسین های عمومی، تحسین رهبری معظم انقلاب را نیز در پی داشت.

 

«اسامی داوران بخش پویانمایی»

محمدحسین نیرومند

محمدحسین نیرومند متولد ۱۳۴۳ در مشهد و فارغ‌التحصیل رشته طراحی صنعتی دانشگاه تهران است. ازجمله فعالیت‌های وی می‌توان به مدیرمسئولی کیهان کاریکاتور، مدیریت گروه جوان طرح و برنامه شبکه دو سیما، دبیری شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، سرپرستی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشاوره هنری مدیر مرکز تولید انیمیشن سازمان صداوسیما (صبا)، عضویت در تحریریه نشریه بین‌المللی کارتون که در آمریکا منتشر می‌شود، داوری دوسالانه بین‌المللی کارتون تهران، ریاست سازمان توسعه سینمایی سوره و… اشاره کرد. وی انتشار کتاب «طنز مصور»، کتاب «کلاه به سرهای ابوغریب» و تألیف ده‌ها مقاله در ارتباط با آموزش کاریکاتور را در کارنامه خود دارد. وی هم‌اکنون، مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است. نیرومند، داوری چهار دوره جشنواره عمار را نیز بر عهده داشته است.

 

محمدرضا سرشار

محمّدرضا سرشارزاده ۲۳ خرداد ۱۳۳۲، کازرون نویسنده، پژوهشگر، منتقد ادبی و گوینده برنامه رادیویی قصه ظهر جمعه است. نخستین آثار قلمی سرشار در سال ۱۳۵۲ در یکی از مجلات هفتگی ادبی، و اولین کتابش در سال ۱۳۵۵ به‌چاپ رسید. در مجموع، چهار عنوان کتاب و چند داستان کوتاه از سرشار، در دوران پیش از انقلاب منتشر شد. مهم‌ترین کتابش در این دوره داستان کودکان «گرداب سکندر» بود که بر اساس داستانی فولکلوریک و متداول در بنادر جنوبی ایران نوشته شده است. شاید بتوان گفت این داستان موفق ترین داستان سرشار است.

 

محمدصادق باطنی

او معلم و مستندساز بوده و در سال 1367 در شهر تهران متولد شده است. آقای باطنی مدرک کارشناس ارشد مدیریت رسانه خود را از دانشگاه صدا و سیما دریافت کرده است. او سه دوره برگزیده عمار برای مستند های «دوپینگی ها»، «جای خالی» و «او با ما» است. همچنین سابقه مشارکت در تولید بیش از 50 مستند را در کارنامه خود دارد. باطنی در مدیر مدرسه هنر و رسانه آئینه بوده است. در ضمن باطنی در سابقه فعالیت خود عضویت در هیئت داوران بخش فیلم ما دوره های چهارم، ششم و هفتم جشنواره عمار و داوری جشنواره فیلم مدرسه را به همراه دارد. او اکنون مدیر شبکه امید سیما است.

 

 

مهدی جعفری جوزانی

مهدی جعفری جوزانی کارگردان در حوزه انیمیشن است. مجموعه انیمیشن های بختک و خاکریزهای نمکی از آثار این کارگردان می باشد. جعفری جوزانی متولد 1360 و دانش آموخته ارتباطات و رسانه است. اغلب در شغل‌های مدیریتی مشغول بوده و به تازگی وارد عرصه خطیر تولید شده است. مدیریت موسسه منادیان بصیرت آخرین مسئولیت و بزرگترین مسئولیت وی است. این موسسه با نام سفیر عشق و مختار: فصل قیام روی زبان‌ها افتاد.

 

«داوران بخش فیلم ما»

زین‌العابدین تقی‌پور

زین‌العابدین تقی‌پور، بازیگر، مجری و بازیگردان سینما و تلویزیون، در آثاری همچون فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع»، سریال تلویزیونی «وضعیت زرد 2» و سریال تلویزیونی «وضعیت زرد» فعالیت داشته است.

 

حمید صالحی

حمید صالحی کارگردان و تهیه کننده متولد 1370 و اهل داراب استان فارس است. تحصیلات وی رشته کارشناسی ارشد مدیریت رسانه است و از جمله فعالیت‌های او میتوان به چندین دوره دبیر اجرایی جشنواره عمار و چندین سال مسئول دبیرخانه جشنواره عمار اشاره کرد. حمید صالحی هم اکنون مسئول مدرسه سینمایی اندیشه و هنر (ماه) می‌باشد.

 

رضوانه فتحی

رضوانه فتحی متولد 1369 در تهران، کارگردان، تهیه کننده است. او دانش آموخته رشته مدیریت رسانه است. از نمونه آثار او میتوان به: مستند های «مرزهای عاشقی»، «سفارت سیاه»، فیلم های داستانی «پنج شنبه»، «خاطره» و«خانه پنجم» اشاره کرد.

 

«اسامی داوران بخش تولیدات تلویزیونی»

فریده فرخی‌نژاد

فریده فرخی نژاد متولد ۱۳۳۹، آبادان فارغ‌التحصیل مدیریت فرهنگی گوینده و مجری خبر و‌ برنامه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی. شروع فعالیت ایشان از سال ۱۳۵۹ در صداوسیمای مرکز خلیج فارس در بندرعباس است. در کارنامه ایشان گویندگی و اجرای اخبار شبکه‌های یک، دو، پنج و شبکه خبر به مدت بیش از ۳۰ سال دیده می‌شود. علاوه‌بر اجرای خبر، برنامه‌های روزنه، موج روز و جهان سیاست از جمله برنامه‌هایی است که با صدای او در رادیو پخش شده است. او همچنین گوینده و مجری برنامه‌های سیاسی و اقتصادی در رادیو ایران و رادیو اقتصاد و مدرس اموزش گویندگی در سازمان صداوسیما می‌باشند.

 

حمیدرضا شاه‌آبادی

حمید شاه‌آبادی که متولد 30 آذر 1343 قم است علاوه بر تحصیل فلسفه در مقطع کارشناسی در دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد فلسفه دین در دانشگاه علامه طباطبایی، دوره‌های مقدمات، سطح و خارج فقه و اصول و فلسفه اسلامی و خارج فقه را در حوزه‌های علمیه آیت‌الله مجتهدی، شهید آیت‌الله شاه‌آبادی و مروی تهران و زیرنظر اساتیدی همچون آیت‌الله حاج شیخ مجتبی تهرانی و آیت‌الله سید رضی شیرازی گذرانده است.

حمید شاه‌آبادی دانش‌آموخته دکترای فلسفه تطبیقی است و از شهریور ۹۵ هم قائم‌مقامی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت رسانه ملی و ریاست مرکز طرح و برنامه سازمان را بر عهده داشته است.

 

 

فرزاد جمشیدی

فرزاد جمشیدی‌زاده خرداد ۱۳۴۹ مجری ایرانی تلویزیون است. او اجرای برنامه‌های یاد خدا و ماه خدا را در شبکه یک تلویزیون صداوسیمای ایران به عهده داشته است. همچنین ریاست دفتر هماهنگی و سازماندهی مجریان صداوسیما را هم به عهده داشته است او در سال ۱۳۸۶ هجری خورشیدی به مدت سه ‌ماه مدیرکل روابط عمومی وزارت بازرگانی بود.

 

علی نادری

علی نادری مدیر عامل سابق خبرگزاری ایرنا در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده‌است و مدرک ارشد این رشته را اخذ کرده است. وی همچنین دارای دکترای رشته سیاست گذاری فرهنگی می‌باشد. ایشان همزمان با ریاست شهید ابراهیم رئیسی در قوه قضاییه به عنوان مدیر کل روابط عمومی این قوه برگزیده شده بود و مسئولیت برقراری و ارتباط اهالی رسانه با قوه قضاییه را عهده دار بود.

 

حجت‌الاسلام محمدحسین جمال‌زاده

محمدحسین جمال‌زاده متولد 1369؛ دانش آموخته کارشناسی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد، کارشناسی ارشد فلسفه علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین؛ از فعالیت‌های ایشان می‌توان به سر دبیری و مجری گری برنامه رادیویی منظریه در شبکه رادیویی جوان، سر دبیری و مجری گری برنامه تلویزیونی مکتب در شبکه یک سیما، دبیر اجرائی کارگاه بین‌المللی عودة‌القرن «فلسطین» و … اشاره کرد.

 

گفتنی است افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، 21 دی‌ماه 1402 در سینما بهمن تهران برگزار خواهد شد و در طی  این مراسم، از برگزیدگان بخش‌های اعلام‌شده تقدیر به‌عمل می‌آید. نمایش مرکزی آثار نیز از تاریخ 8 تا 13 دی‌ماه در سینما بهمن تهران صورت می‌گیرد. همچنین همانند دوره پیشین، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به تارنمای عماریار AmmarYar.ir به صورت مجازی به تماشای برخط آثار این دوره جشنواره بنشینند.