تیسیر سلیمان از فرماندهان سابق گردانهای قسام گفت: «طوفان الاقصی نتیجه انباشتی از سالها تلاش و مبارزه است؛ جایی که مقاومت میخواهد به اشغالگران بگوید: «بس است.» اینجا ملتی وجود دارد، مقاومتی وجود دارد و ما از حقوق خود دفاع خواهیم کرد.»
وی افزود: «طوفانالاقصی حق مردم فلسطین است تا علیه اشغالگری دست به عمل بزنند و آن ها را بیرون کنند، همان گونه که فرانسویها علیه نازیها در فرانسه جنگیدند، همانطور که انقلابیون علیه دولتهای نازی و فاشیست در ایتالیا مبارزه کردند، و همان گونه که روسها مقاومت کردند. ما یک ملت هستیم که مقاومت داریم و طوفان الاقصی بیانگر اراده ملت ما برای مقاومت.»
وی با اشاره توجه ویژه مقاومت به رسانه، گفت: «ما در حماس و کتائب القسام همانطور که از نظر نظامی آماده میشویم، از نظر رسانهای و اجتماعی نیز آماده میشویم. شاید ما از میدان نظامی و کتائب القسام آمدهایم اما خیلی از ما رسانهای هستیم و در این زمینه تحصیل کردهایم. بسیاری از جنگها تنها با موشکها و گلولهها پیروز نمیشود، بلکه با نحوه انتقال پیام به مردم پیروز میشوند.»
تیسیر سلیمان گفت: «ما دو خط مهم را دنبال میکنیم، خط اول، نمایش نقش مقاومت در رسانهها؛ اینکه ما چه کاری علیه اشغالگران انجام میدهیم، چگونه به نظامیان ضربه میزنیم و مبارزات خود را ثبت میکنیم. خط دوم، که بسیار مهم است، برجسته کردن جنایات اشغالگران علیه غیر نظامیان.»
وی با اشاره به الگو گرفتن از امیرالمومنین(ع) گفت: « ما در زبان عربی اصطلاحی داریم به نام “فدایی”. این اصطلاح به کسی اطلاق میشود که برای انجام عملی میرود که امیدی به بازگشتش نیست و ما به عنوان مسلمانان در سیره نبوی آموختهایم که اولین فدایی حضرت علی علیهالسلام و رضیاللهعنه بوده است. زمانی که به عنوان صحابی در شب هجرت پیامبر از مکه، جانش را در بستر پیامبر فدای او کرد.»
وی افزود: «ما از اینجا شروع کردیم که عملیاتهایمان را فدایی نامگذاری کردیم و بعداً به عملیاتهای استشهادی تغییر نام دادیم. اما ایده عملیات فدایی به مقاومت فلسطینی مرتبط شد بر اساس اینکه کسی که میرود و اقدام میکند ممکن است شهید شود و ما این را از تجربه سیدنا علی رضیالله عنه دریافت کردیم.»
تیسیر سلیمان با اشاره به دوران حبس خود در زندانهای رژیم صهیونیستی گفت: «من اتهام ایجاد سبب قتل پنج سرباز اسرائیلی به حبس ابد و شصت سال محکوم شدم و تقریباً نوزده سال متوالی را در زندان گذراندهام.»وی اضافه کرد: «در سال 1993، دهها جوان به زندانها رفتند، از جمله شیخ احمد یاسین، صلاح شحاده، یحیی السنوار و شیخ صالح العاروری. ما میخواستیم به اشغالگران درسی سخت بدهیم، برنامهریزی کردیم برای یک عملیات و لباس یهودی پوشیدیم و آرایش متناسبی کردیم و توانستیم یک سرباز اسرائیلی از اطلاعات نظامی در شهر قدس را به اسارت بگیریم. و عملیات تعقیب آغاز شد که در نهایت به کشته شدن یک سرباز و زخمی شدن یکی از جوانان، که من بودم، منجر شد.»