به گزارش «عمار فیلم»، بانوان فعال در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار خوزستان با حضور در منزل شهید قربانی و دیدار با خانواده شهید برای آغاز دهمین دوره جشنواره، سنت حسنه رهروان زینب (س) را احیا کردند.
در این نشست که به مناسبت به آغاز فعالیت دهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار خوزستان برگزار شد، بتول چگله، همسر شهید قربانی با تقدیر از فعالان رسانهای جبهه فرهنگی هنری انقلاب اسلامی مخصوصا فعالان جشنواره عمار در سخنانی، گفت: آشنایی من با جشنواره عمار از همان ابتدای جشنواره سال ۸۹ بود اما بعد از شهادت شهید قربانی آشناییام با جشنواره عمار بیشتر شد.
وی افزود: جشنواره عمار، جشنوارهای مردمی است که مسیر رو به رشدی دارد و هر سال نسبت به سال گذشته رشد محسوسی را از خود به نمایش میگذارد. از آنجایی که سینمای امروز ما در برخی حالات وضع اسفناکی پیدا کرده حضور جشنواره عمار در این حوزه و پاسداری آن از ارزشهای انقلاب اسلامی از نعمتهای الهی است.
همسر شهید قربانی با اشاره به اکران آثار چند دوره اخیر جشنواره عمار در منزل شهید قربانی گفت: با توجه به علاقهای که به خط مشی و آثار جشنواره عمار دارم، دوست داشتم هر کمکی که از دستم بر میآید برای معرفی آثار جشنواره انجام بدهم. اینکه در منازل دیگر شهدا نیز آثار جشنواره اکران بشوند هم اتفاق بسیار خوبی است.
وی که در دوره گذشته فراخوان طرح مدیر جهادی در جشنواره عمار را داد، خاطرنشان کرد: به جهت اینکه شهید قربانی یک شخصیت مدیریتی قوی و جهادی بودند و سابقه عنوان مدیر نمونه کشوری و استانی را داشتند، فراخوانی دادیم تا مدیران جهادی کشوری به وسیله عماریها شناسانده بشوند و فرهنگ مدیریت جهادی در کشور نهادینه شود. بهترین مسیر این کار هم جشنواره عمار بود که توانستیم به نقاط خوبی برسیم.
خانم چگله با تمجید از طرح رهروان زینب (س) عنوان کرد: احیای کاروان زینب (س) ایده بسیار خوبی است که الحمدلله با مرمت اعضای مرکز رسانه بیداری و جشنواره عمار انجام شد. و امیدوارم این اتفاق همچنان ادامهدار باشد.
در ادامه برنامه که با حضور اعضای قدیمی کاروان زینب (س) در دهه ۶۰ برگزار شد، از همسر شهید قربانی به پاس مجاهدتهای او تقدیر و قدردانی شد و عصمت احمدیان، مادر شهیدان فرجوانی نیز به نمایندگی افراد حاضر در سالن برگزاری مراسم تندیس اهدایی را به همسر شهید قربانی اهدا کرد.
ضمن اینکه بانوان فعال اهوازی به مناسبت دهمین دورهی جشنواره مردمی فیلم عمار روز دوشنبه ۳۰ دیماه به دیدار خانواده شهید رضا عادلی نیز رفتند. زهرا کرد زنگنه، مادر شهید عادلی ضمن خوشامدگویی به حضار از فعالیتهایش در زمان دفاع مقدس گفت و تصریح کرد: من در مرکز عصمتیه فعال بودم و به مادران شهدا ارادت داشتم تا اینکه توفیق شد و خودم هم مادر شهید شدم.
وی افزود: رضا بسیار ولایتی بود و بیانات حضرت اقا را مینوشت. او وصیت کرده بود به سردار سلیمانی بگویید خیلی دنبالتان بودم ولی موفق نشدم. بعد از شهادتم انگشترتان را به مادرم هدیه بدهید.
عصمت احمدیان که زیارت پرفیض عاشورا را به یاد کاروانهای زینب دهه شصت قرائت کرد، گفت: خوشحالم که دوباره کسانی کاروان زینب را احیا کردند، خیلی از حضور حاضران گرامی بابت این عمل بزرگ متشکرم.
مادرشهیدان فرجوانی با اشاره به اهمیت ادامهدار بودن حرکاتی مانند کاروان زینب افزود: یکی از مهمترین نکات، ادامه دادن و همیشگی بودن این کارهاست، زیرا جامعه همواره به عطروبوی شهدا نیازمند است.
گفتنی است، طرح کاروان حضرت زینب (س)، پویشی مردمی از بانوان انقلابی برای تجدید بیعت با آرمانهای شهدا و دیدار با خانوادههای آنها بود.