بخش فیلم «داستانی»
محمدتقی فهیم
محمدتقی فهیم، متولد ۱۳۳۵ تربتحیدریه، منتقد سینما و فعال حوزۀ رسانه است. عضویت در آکادمی و شورایعالی حل اختلاف خانۀ سینما، عضویت در شورای مرکزی و نیابتریاست انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، سردبیری مجلات «سینما رسانه» و «پیلبان» و داوری بیش از چهل جشنوارۀ سینمایی، هنری و مطبوعاتی از فعالیتها و سوابق اجرایی اوست. دریافت تندیس و لوح افتخار انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی بهعنوان یکی از ده منتقد برتر، دریافت تندیس و لوح افتخار بهعنوان یکی از سی هنرمند شاخص سی سال پس از انقلاب بهرأی دویست نویسنده و خبرنگار برخی از افتخارات فهیم به شمار میرود. وی در چهارمین، ششمین، دهمین، یازدهمین، دوازدهمین و سیزدهمین جشنواره عمار، داوری را برعهده داشتهاست.
مهران رجبی
مهران رجبی، متولد 1340کرج، دانشآموختۀ کارشناسیارشد گرافیک از دانشگاه تربیت مدرس است. او از جمله بازیگران پرکاری است که در بسیاری از سریالهای پرمخاطب تلویزیونی و فیلمهای سینمایی متعدد حضور داشتهاست. وی با بازی در سریال «بچههای مدرسه همت» در سال 1375 وارد عرصه تصویر شد و در ادامه با حضور در بیش از 200 عنوان فیلم و سریال از جمله سریالهای «سه در چهار»، «روزگار قریب»، «وضعیت زرد» و فیلمهای «کودک و سرباز»، «مارمولک»، «اخراجیها» و «پارادایس» فعالیت هنری خود را ادامه داد. رجبی همچنین تجربه اجرای برنامۀ تلویزیونی «خودمونی» را در کارنامه هنری خود دارد. وی همچنین در سیزدهمین جشنواره عمار، داوری را برعهده داشتهاست.
سعید مستغاثی
سعید مستغاثی، روزنامهنگار و منتقد سینمایی است. او پژوهش و نگارش را از سال ۱۳۶۷ با انتشارات سروش و کتاب «تقویم تاریخ انقلاب اسلامی» آغاز کرد. سپس از طریق همکاری با بنیاد سینمایی فارابی و فصلنامۀ این بنیاد وارد مطبوعات سینمایی شد و از آن پس، در نشریات مختلف قلم زد. مستغاثی از آغاز تأسیس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران عضو آن بود. از سال ۱۳۸۶ وارد شورای مرکزی آن شد و در سال ۱۳۸۷ به ریاست این انجمن انتخاب شد. کتابهای «فرانکلین در تهران»، «و اینک آخرالزمان: تاریخ سینمای هالیوود» و «حکایت سینماتوگراف» از تالیفات او به شمار میرود. مستغاثی در هفتمین، هشتمین، دهمین، یازدهمین و دوازدهمین جشنواره عمار، داوری را برعهده داشتهاست.
محمدرضا شفیعی
محمدرضا شفیعی تهیهکننده است. وی در کنار سریالهای تلویزیونی مانند «بازپرس»، «گلیدخت»، «نوار زرد»، «برف بیصدا میبارد»، «کیمیا»، «تنهایی لیلا»، «وضعیت سفید» و…، تهیهکنندگی آثار سینمایی چون «ضد»، «شعلهور»، «سر به مهر»، «شیرجه بزرگ» و… را برعهده داشتهاست. کسب جایزه بهترین فیلمنامه تلویزیونی شانزدهمین جشن حافظ برای سریال «کیمیا»، تنديس بهترین فیلم معناگرای بیست و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران برای فیلم کوتاه «خفتگان بيدار»، نامزدی سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول از جشنواره فیلم فجر برای فیلم «سر به مهر»، نامزدی تندیس بهترین مجموعه تلویزیونی از جشن دنیای تصویر (جشن حافظ) برای سریال «کیمیا» و… از جمله افتخاراتی است که شفیعی در کارنامه درخشان خود دارد.
سید جلال دهقانی اشکذری
سید جلال دهقانی اشکذری، متولد ۱۳۶۱ یزد، دانشآموختۀ ادبیات فارسی است. او کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال ۱۳۹۰ فیلم «اعدام به جرم آزادی» را کارگردانی کرد. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه در بخش نگاه نو سیودومین جشنوارۀ فیلم فجر و فانوس بخش داستانی بلند پنجمین جشنوارۀ فیلم عمار برای فیلم «خانهای کنار ابرها»، تقدیر از فیلم «هدیهای برای آسمان» در بخش نیمهبلند ویدیویی جشنوارۀ فیلمهای کودک و نوجوان همدان، پروانۀ زرین بهترین فیلم جشنوارۀ فیلم کودک و نوجوان در بخش استانها، برگزیدۀ جایزۀ ققنوس بخشی از افتخارات دهقانی است. وی در هفتمین جشنواره عمار، داوری را برعهده داشتهاست. اشکذری همچنین برای اثر «خانهای کنار ابرها»، در پنجمین جشنواره عمار فانوس بخش داستانی بلند و برای اثر «دختر ایران»، در دوازدهمین جشنواره عمار، فانوس بهترین کارگردانی را کسب کردهاست.