امیر مظلومی کارگردان اثر در این نشست اذعان داشت: «موضوع مستند ما ناظر بر مسائلی بود که پیش آمده بود. ما این کار را پس از شهادت سیدحسن کلید زدیم. نیاز داشتیم به روایتی بپردازیم که به مخاطب امید ببخشد. آقای کاربخش این پیشنهاد را دادند و ما هم انجام دادیم.»
وی در ادامه گفت: «دلمان میخواست تا چهلم سیدحسن نصرالله کار به تلوزیون برسد بنابرین ما به سرعت منابع مکتوب را مطالعه کردیم و به یک فیلمنامه واحد رسیدیم. بسیار فشرده کار کردیم. نکته مثبت این بود که ما بازه زمانی انتخاب کرده بودیم که تاکنون روایت نشده بود و سرسری از آن گذشته بودند.»
مظلومی افزود: «مضمون اصلی این اثر همین بود که بگوییم این جریان وابسته به افراد نیست.»
این مستندساز تصریح کرد: «از دلایلی که مستند را در عمار اکران کردیم این بود که ما سازمان تولید داریم و به سازمان تماشا نیاز داریم، عمار چنین سازمان تماشای گستردهای را فراهم کرده است.جشنواره عمار را جشنوارهای دیدیم که بتوانیم مخاطبمان را پیدا کنیم و بازخورد بگیریم.»
وی در پایان گفت: «سعی کردیم در فرم قضیه مخاطب احساس کند یک راوی از دهه هشتاد میلادی این داستان را برای او روایت میکند. در استفاده از فونتها و ترنزیشنها دقت کردیم به گونهای باشد که حال و هوا را برای مخاطب تداعی کند»
حزبالله متوقف نخواهد شد
امیرحسین کاربخش، تهیه کننده در این نشست بیان کرد: «حزب الله قویتر از قبل ادامه خواهد داد. تفکر مقاومتی که در سوریه، لبنان و فلسطین پدید آمده است زنده است. شاید آدمها بروند اما ایم تفکر میماند و تعیین میکند چه کسی باشد و چه کسی برود. کسی که اسلحهاش را زمین بگذارد نتیجهای جز نابودی نخواهد گرفت.»
وی در ادامه افزود: «امام موسی صدر نقش پررنگی در هویت شیعه داشت و کاری کرد شیعه در آینده لبنان اثرگذار باشد. پس از او نیز امام خمینی این روند هویتسازی شیعیان را ادامه داد. من فکر میکنم پس از سید حسن نیز آرمان مقاومت پس از سید حسن توسط فرد دیگری پرقدرتتر ادامه پیدا خواهد کرد.»
کاربخش در پایان گفت: «از عوامل تولید تشکر میکنیم که در این چهل روز فشرده کار کردند. هیچکس باور نمیکرد که این مستند با این کار عظیم آرشیوی با این سرعت تولید شده باشد.»