خیلی از یادگارهای شهدا هم در جریان تخریب، از بین رفتند طوری که مثل ضایعات گوشهای ریخته بودند. مادران شهدا به این
به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، پنج پتو هم کارساز نشد، یکی دیگر از بچههای سینماسنگر در هوای سرد بامدادان هویزه سرما خورده است، سیدحسن هم که سرما خورده پی تهیه دارو میرود که وضعشان بدتر نشود.
امروز سیزدهمین روز سینماسنگر در جوار مزار شهدای هویزه، هوا ابری و گرفته اما باد شدیدی که میوزد فرصت باریدن را از آنها گرفته است. شانس آوردیم به خاطر باران روز قبل، هنوز میتوانیم نفس بکشیم و هنوز گرد و غبار، هوا را نگرفته است.
صبحانه کره و مربای تکنفره را تازه شروع کردیم که یکی از بچهها به روال روزهای قبل، اکرانهای سینماسنگر را با پخش نماهنگهای پر سروصدا آغاز میکند.
جمعیت داخل آمدند و ما هم مشغول صبحانه؛ حس خوبی نداشتیم…
نزدیک اذان ظهر بود که زائرانی با پرچمهای لشگر فاطمیون دیدیم. رفتیم دنبال مسئولشان که یک روحانی تقریبا ۳۰ سالهای بود دعوتشان کردیم به سینماسنگر. جشنواره عمار را میشناختند وقتی گفتیم میخواهیم مستند مادرانه و نماهنگی درباره فاطمیون برایشان اکران کنیم، حاج آقا دستی به شانهام زد و گفت «اینا رو که خودمون میسازیم بهتون میدیم»، گفت نماهنگ کافی است «مادرانه را پخش کنید اینها شاکی میشوند، اینها همسر شهید، مادر شهید هستند، میگن چرا برای شهید ما فیلم نساختین»
بههر حال قرار شد بعد از نماز سینماسنگر بیایند البته گفت سعی میکنیم بیاییم.
سینماسنگر که آمدم یکی از بچهها گفت نماهنگ وارثین را که درباره لشگر فاطمیون است پخش کردیم بعد از اکران، خواهر یکی از شهدای این لشگر به ما گفت « تنها جشنواره عمار به شهدای ما احترام میذاره». انگار همهشان جشنواره عمار را میشناختند.
نماز تمام شده بود منتظر بودیم اما خبری نشد، رفتم ببینم کجا هستند، دنبال پرچم زرد فاطمیون بودم، کنار اتوبوسها بودند، به مسئولشان گفتم ما منتظرتان بودیم شما دارید میروید…
وقت نماز که شد مثل روزهای قبل، جمعی از خانمها برای اقامه نمازشان داخل سینماسنگر شدند، ما هم بیرون رفتیم.
بعد از نماز و ناهار، یادمان، خلوت شده بود، زائران به سمت مناطق عملیاتی راهی شده بودند.
بیرون سینماسنگر، یکی از زائران وقتی متوجه شده مستند داد را هم میفروشیم به بچهها گفته بود، «شرمنده شهدا نیستید که این را اینجا پخش میکنید وقتی جلویش را گرفتند!» دانشجوی دانشگاه امیرکبیر بود، منظورش، لغو مجوز اکران مستند داد در اصفهان از طرف دادستانی بود. انگار از ماجرا خبری نداشت، سیدحسن که مسئول فروش بود، ماجرا را برایش توضیح می دهد اما او آخرش گفت «اینها(مستند داد) را نباید برای مردم پخش کنید، مردم نمیتوانند تحلیل کنند».
انگار همین مردم نبودند که انقلاب کردند، رفتند جنگ، حماسه نه دی آفریدند… نمیدانم چرا برخی، مردم را هیچوقت نمیبینند، انگار مردم جایی در حساب و کتابهایشان ندارند…
مستند داد مستندی دانشجویی است که طی آن، تعدادی از دانشجویان عدالتخواه به همراه یک مستند ساز پیگیر برخوردهایامنیتی و قضایی ناروایی که با اعتراضات صنفی مختلف در سالهای اخیر شده از جمله اعتراض رانندگان در بندرعباس و شلاق خوردن کارگران معترض معدن آق دره و اعتراضات پرستاری میشوند و در پی حل کردن معادله سه مجهولی جمهوریت، امنیت و عدالت هستند.
دو برادر سیدحسن و سیدحسین هم که فروش منتخب فیلمهای عمار را برعهده دارند، غذا که اضافه میآید، نه نمیگویند فرقی هم نمیکند تخممرغ آبپز باشد یا ماکارونی! به خصوص که حالا دو نفر از بچههای سینماسنگر، رفتند.
شب، خادمان یادمان، مهمان ویژه سینماسنگر شدند، پر شروشور بودند. اول کار، مستندی درباره خودشان پخش کردیم که با خندههای مکررشان همراه بود و بعد دوئل و تخریب بهشت.
تخریب بهشت را که دیدند انگار داغ دلشان تازه شده، برگه خواستند تا نظرشان را درباره این «فاجعه فرهنگی» بنویسند. چند نفر هم جلوی دوربینمان آمدند، از تبریز، شوشتر و باغملک بودند، گلزار شهدای آنها را به عنوان یکسانسازی، تخریب کرده بودند.
خادم شوشتری میگفت گلزار شهدای شهرمان الان طوری همسطح زمین شده که هر موقع باد و بارانی میآید مزار شهدا، گلآلود میشود کسی هم نیست رسیدگی کند. میگفت قبلا هر شهیدی، جعبه آلومینیومی داشت که در آن، خانواده شهید، عکس، وصیت و یادگارهای جبهه فرزندشان را میگذاشتند ولی الان نه… میگفت خیلی از مادران شهدا به این کار اعتراض داشتند، تجمع هم کردند ولی صدایشان به جایی نرسید. خیلی از یادگارهای شهدا هم در جریان تخریب، از بین رفتند طوری که مثل ضایعات گوشهای ریخته بودند…
ساعت نزدیک ۱۰ شب بود، دوباره سر و کلهی کودکان پیدا شد، انیمیشنهایی را که داشتیم برایشان پخش کردیم ولی دستبردار نبودند منتظر بودیم بروند شام بخوریم.
ساعت ۱۱ شده بود، «گودزیلا وارد میشود» را پلی کردم، گفتم «این، دیگه آخریشه، فردا صب بیایین دوباره…»
شام را که خوردیم تقسیم شدیم چند نفرمان رفتند محل اسکان زائران، ما سه نفر هم ماندیم سینماسنگر، پتوها را پهن کردیم، امشب یک پتوی دیگر هم اضافه شد، شش پتو برای هر نفر.
باران هم بالاخره شروع شد…
اکران آثار جشنواره عمار در جوار بقعه امامزاده سکینه بانو
از قطع چند باره برق تا پخش چند باره یک انیمیشن زیر باران
زائرانی که سینماسنگر گریه شان را درآورد/ اکران ویژه برای خانم ها
سال تحویل زائران نور در سینماسنگر عمار/شروع کمپین نه به تخریب مزار شهدا در راهیان نور
زایران سرزمینهای نور، مهمان سینماسنگر جشنواره عمار شدند
-
رونمایی از سایت جدید جشنواره
-
۱۳ استان و شهرستان کشور میزبان افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
سرآغاز عمار از مقتل شهدای شاهچراغ
-
آثار بخش مسابقه افتتاحیه سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار اعلام شد
-
آغاز به کار جشنواره فیلم عمار با بیش از ۳۴۰۰ اثر
-
فراخوان «جوایزمردمی» سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار
-
فراخوان «فیلم ما» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار
-
تمدید مهلت فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۱، نشست خبری سزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۲، نشست خبری سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
آغاز عمار سیزدهم در شهادتگاه «آرمان»
-
نشست خبری سیزدهمین دوره جشنواره عمار
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
اکران مستند “ایکسونامی”
-
پوستر فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
نشریه راهنما منتشر شد + دانلود
-
«راوی خون شریکی» ویژهنامه پاسداشت محمدسرور رجایی + دانلود
-
علی آبکار
شورش علیه دیکتاتوری اقلیت!
-
محسن صالحی خواه
تک چرخ تا پل ژاپنی؛ قصه شهید مدافع حرم
-
طیبه قنبریان
کمیته، اولین یا بهترین؟
-
طیبه قنبریان
اگلانتین، اقتداری فراتر از مرزها!
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
پس از مقاومت،هنر مقاومت هم به زادگاه صدام رسید/چگونه قدمهای سرلشکر سلیمانی در تکریت، راه جشنواره عمار را باز کرد؟
-
گفتوگو با متفاوتترین راننده کامیون ایران/ وقتی اعتراضات صنفی و بی عدالتی سوژه جنجالیترین مستند عمار میشود
-
مجتبی رضوانی: شیخ زکزاکی، تمام توجهات را به سوی جمهوری اسلامی معطوف کرده است/ انتخاب سوژههای ناب، نقطه قوت «عمار»
-
مرد روزهای سخت سینما
-
پرواز آر کیو روی جشنواره
-
جشنواره عمار هر سال متعالیتر میشود/ حضور امید بخش جوانهای پرشور برای سینمای ایران
-
فلسفه وجودی «عمار» جریان فیلمسازی حاضر در کشور است
-
«سلام» فیلمی خوش ساخت که انتظار را از آثار داستانی مدافعان حرم بالا میبرد
-
از عطر نان «خیرالنساء» تا اهدای عروسکهای بابانوئل به جنگزدگان سوری
-
سیزدهمین دوره ی جشنواره ی مردمی فیلم عمار، در پنج بخش «رقابت اصلی»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» برگزار میشود.در بخش «رقابت اصلی» جشنواره آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درون گفتمانی» «حافظه ملی»،«جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
جهت دریافت تیزر با کیفیت اصلی اینجا کلیک کنید.
براساس این فراخوان، هنرمندان تا ۲۰ آبانماه فرصت دارند نسبت به ثبت اثر خود در پایگاه جشنواره به نشانی Fanoos.AmmarFilm.ir و تحویل آن به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.مخاطبان گرامی میتوانند متن کامل فراخوان را در لینک زیر مطالعه بفرمایند:
سیده زهرا
ای بابا دلمون خواست!!! ??
خدا خیرتون بده سربازان جنگ نرم آقا ✌
ابوالفضل
من. اون خادم شوشتری هستم از همه دوستان زحمت کش جشنواره عمار و به خصوص بچه های سینما سنگر که محل استراحت و کارشون ادمو یاد جنگ زده های جنگ جهانی اول میاد نداخت. کمال تشکر رو دارم.