مستند «زمستان یورت» که روایتی بدون سانسور از مشکلات کارگران «معدن یورت» است فردا سه شنبه 21 فروردین ماه در دانشگاه صنعتی شریف رونمایی می شود.
به گزارش «عمار فیلم»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، مستند «زمستان یورت» که روایتی بدون سانسور از مشکلات کارگران «معدن یورت» است با حضور نمایندگانی از کارگران این معدن در مراسمی که روز سه شنبه ۲۱ فروردین ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در سالن آمفی تئاتر مرکزی این دانشگاه برگزار می شود، رونمایی و اکران می شود.
گفتنی است، مستند «زمستان یورت» به نویسندگی و کارگردانی «میلاد میرزاباقری» و تهیه کنندگی «علی دهقان» برنده جایزه ویژه بخش مستند نقد درون گفتمانی از هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار است. لازم به ذکر است، ورود برای عموم علاقمندان و دانشجویان آزاد است.
گفتنی است علاقمندان جهت اکران این مستند، می توانند عبارت «زمستان یورت» به ۳۰۰۰۴۵۵۰ ارسال کنند.
فراخوان جایزه مردمی «چهل سالگی» در نهمین جشنواره عمار
استقبال مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از به وقت شام
ممانعت از اکران «به وقت شام» در دانشگاه هنر
پیوند مخاطبان هیات میثاق دانشگاه امام صادق(ع) با اکران کنندگان جشنواره فیلم عمار
مسئولان قضایی و دولتی «داد» را ببینند/ مستندسازی عدالتخواهانه، راه رفتن روی لبه تیغ است
دولت با جشنواره عمار مخالف است و در کار این جشنواره کارشکنی میکند
نظرات مردم