۱۳۹۵-۰۸-۲۰

همزمان با سالروز شهادت حضرت عمار یاسر که نام جشنواره مردمی فیلم عمار از نام آن حضرت گرفته شده است،ائمه جمعه برخی

به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، در سالروز شهادت حضرت عمار یاسر که نام جشنواره مردمی فیلم عمار از نام آن حضرت گرفته شده است، ائمه جمعه برخی نقاط کشور در سخنانی از شخصیت این یار پیامبر تجلیل کردند.

امام جمعه بخش آسمینون شهرستان منوجان استان کرمان گفت: ولایتمداری و ولایت‌محوری یکی از صفات عمار یاسر بود و امروز جامعه ما و ولایت نیاز به چنین افراد و سربازانی دارند تا سر بزنگاه‌ها غبار و فتنه‌ها را از چهره جامعه اسلامی پاک کنند.

احمدی نیک امام جمعه بخش آسمینون شهرستان منوجان استان کرمان در مورد شخصیت حضرت عمار گفت: عمار یاسر یکی از یاران و سربازان باوفای امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) بود؛ یکی از صفات بارز عمار یاسر بصیر بودن او و در برهه‌های حساس انجام روشنگری برای جامعه و امت اسلام بود.

وی افزود: ولایتمداری و ولایت‌محوری یکی دیگر از صفات عمار یاسر بود؛ جامعه امروز ما و ولایت نیاز به چنین افراد و سربازانی دارند تا سر بزنگاه‌ها غبار و فتنه‌ها را از چهره جامعه اسلامی پاک کنند.

همچنین خداپرست امام جمعه بخش عطاملک شهرستان جوین استان خراسان رضوی نیز در مورد شخصیت حضرت عمار گفت: عمار یاسر صحابی رسول خدا و یار باوفای امیر مومنان بود؛ او از کسانی محسوب می شد که در صدر اسلام ایمان خود را آشکار کرد و بدون هراس از دشمن، در دفاع از دین خدا و رسول گرامی اسلام سختی ها و شکنجه های فراوانی را تحمل کرد.

وی افزود: عمار از نخستین افرادی بود که به مدینه هجرت کرد و هنگام ورود به مدینه در قبا پیشنهاد ساخت مسجد را به پیامبر داد؛ او بعد از رحلت رسول خدا از کسانی بود که در فتنه بنی ساعده از امیر المومنین دفاع کرد.

علاوه بر این امام جمعه بخش عطاملک شهرستان جوین استان خراسان رضوی ادامه داد: ولایتمداری نخستین درسی است که باید از عمار بیاموزیم؛ او جزء ۱۲ نفری بود که در دفاع و بیعت بامولا علی (ع)سر خود را تراشید تا همه بدانند دست از ولایت بر نمیدارد.

خداپرست خاطرنشان کرد: دومین درس بحث بصیرت در موقع حوادث است؛ در جنگ صفین وقتی که قرآن بر سر نیزه می رود این عمار است که فریاد میزند اینها فقط کاغذ نوشته ای بیش نیست، اصل قران ناطق و نفسر قرآن علی و اولاد علی هستند.

وی اضافه کرد: امروز باید عمارگونه با بصیرت افزایی مسائل را بیان کرد و خطر نفوذ، نفوذی‌ها، لیبرالها و عناصر ساده لوح را گوشزد کرد؛ امیدواریم همانند عمار یاسر جان خود را در راه حق فدای ولایت و امام جامعه کنیم.

علی فرهنگ امام جمعه باغ بهادران استان اصفهان دیگر امام جمعه ای بود که درمورد شخصیت حضرت عمار صحبت کرد و گفت: نقش عمار در خاموش کردن فتنه ها بر هیچ کسی پوشیده نیست زیرا تاثیر او در این وقایع به قدری اثر گذار بود که ندای «این عمار» رهبر انقلاب همه را به این الگوی الهی هدایت کرد.

وی افزود: عمار زمانی بر منافقان خروش سر داد که دوستان دیروز حضرت علی (ع) بعد از کوتاه شدن دستشان در سهم خواهی در یک چرخش عجیب دشمنان ایشان شدند و جنگ جمل را برنامه ریزی کردند؛ در نهایت نیز عمار با امام حسن (ع) به کوفه رفت و مردم را بیدار و فتنه در کوفه را خاموش کرد.

امام جمعه باغ بهادران استان اصفهان ادامه داد: زمانی که خلیفه سوم شروع به رانت بازی و حراج بیت المال کرد عمار او خروشید و در نهایت مورد ضرب و آزار از طرف خلیفه قرار گرفت ولی دست از حق گویی بر نداشت.

فرهنگ تصریح کرد: بدانید عمارهای رهبری بیدارند و از روشنگری با توجه به مصالح نظام غافل نمی شوند.

حجت السلام مرتضی صانعی در مسجد الزهرا (س) شهر نیک آباد نیز پیرامون شخصیت عمار گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند : « آن چیری که نظر بنده را در مورد جناب عمار جلب کرد، نقش تبیین کننده بیانات و اظهارات او و حضور ایشان در آنجایی که لازم بوده است.

حجت الاسلام زاهدی پور امام جمعه شهرستان ماهنشان همچنین در سخنانی پیرامون شخصیت عمار گفت: عمار نماد بصیرت و دفاع از دین و ولایت است؛ ویژگی بارز عمار بصیرت و استقامت بود.

وی افزود: همین ویژگی حضرت عمار بود که علی (ع) در صحنه‌های مهم این عمار (کجاست عمار) را می‌گویند.

امام جمعه شهرستان پارسیان نیز درمورد شخصیت و جایگاه عمار گفت: این شهید مجسمه بصیرت و اسطوره بصیرت است و تا آخرین لحظه سرباز فداکار امام علی علیه السلام بود.

همچنین حجت الاسلام حاجی زاده امام جمعه بخش بندپی غربی در مورد عمار و ویژگی های او گفت: عمّار کسی بود که در حوادث سخت زمان پیغمبر (ص) محکم و استوار بود و پاهای او نلغزید؛ او موقعیت شناس، دشمن شناس، با بصیرت و مطیع محض ولایت بود.

وی افزود: در جنگ صفین همین مسلمانان نماز خوان، قرآن خوان، نماز شب خوان و مسجدی های بی بصیرت در مقابل مسلمان ایستاده و جنگیده مثل عمّارهائی بودند که با بصیرت افزائی و روشنگری، مرز حق و باطل را مشخص کردند.

امام جمعه بخش بندپی غربی تصریح کرد: امروز هم اگر عمار ها وارد میدان نشوند، کشور به بلائی یدتر از فتنه ۸۸ مبتلا خواهد شد.

آیت الله معلمی امام جمعه قائم شهر نیز در مورد شخصیت عمار گفت: عمار شخصیت بزرگ و برجسته ای بود که در هجرت به حبشه حضور داشت و هم در مراجعت از حبشه به مدینه رسول خدا را همراهی کرد؛ او بعد از رحلت رسول خدا همراه امیرالمومنین در جنگ جمل و جنگ صفین حضور داشت.

وی افزود: رسول خدا درباره عمار فرمودند او از فرق سر تا کف پاپر از ایمان است؛ گویی ایمان با گوشت و خون او عجین شده است. آیه قرآن هم درباره عمار می گوید قلب او مطمئن به ایمان است.

امام جمعه قائم شهر ادامه داد: امام رضا (ع) شیعه را علی، حسن، حسین، ابوذر، عمار و محمدبن ابی بکر می داند.

آیت الله معلمی تصریح کرد: امام رضا (ع) اسم عمار را در ردیف اسم امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، ابوذر و سلمان آورده است. قبر او نیز بقعه و بارگاه داشت و در حاشیه فرات در استان رقه سوریه قرار داشت که توسط داعشی های لعنتی تخریب شده است.

سیّد علی مروّج امام جمعه شهر اندیشه نیز در سخنانی درباره عمار گفت: امیرالمومنین(ع) در خطبه ۱۸۲ نهج البلاغه وقتی یاران با وفای او در جنگ صفین به شهادت می رسند عمار را برادر خودشان خطاب می کنند.

وی افزود: حضرت علی (ع) می فرمایند: این ها در مسیر حق قدم برداشتند، اینها کجا هستند! دستی بر محاسن شریفشان می گیرند و گریه ای طولانی و با صدای بلند می کنند و می گویند کسانی که اهل قرآن بودند و واجبات را اقامه می کردند و هر وقت آنها را برای جهاد دعوت می کردم حاضر می شدند، آن ها به رهبرشان ایمان داشتند.

امام جمعه شهر اندیشه تصریح کرد: لذا در سالروز شهادت این یار امیرالمومنین از خداوند بخواهیم ما را در طریق ولایت ثابت قدم نگه دارد.