۱۳۹۶-۱۰-۳۰

برخی رسانه ها بخشی از سخنان وحید جلیلی، مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار در مراسم پاسداشت مرحوم ابولفضل سپهر، شاعر انقلاب را به اشتباه منعکس کرده اند

به گزارش عمارفیلم، در پوشش مراسم بزرگداشت مرحوم ابوالفضل سپهر، شاعر انقلاب که با حضور چهره های مختلف فرهنگی در سازمان فرهنگی هنری اوج برگزار شد، برخی رسانه ها بخشی از سخنان وحید جلیلی، مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار را به اشتباه منعکس کرده اند، در همین رابطه، خبرنامه سینما انقلاب طی توضیح در کانال تلگرامی خود درین باره اصلاحیه ای منتشر کرد که در ادامه می آید. خبرنامه سینما انقلاب در مورد پست منتشر شده در این کانال در خصوص صحبت های آقای وحید جلیلی در حاشیه پاسداشت مرحوم ابوالفضل سپهر توضیح می دهد که اصرار بر نمایش نماد فیلمفارسی در شب یلدا در پست قبلی به معاون سیما نسبت داده شده بود که با بررسی مجدد سخنان آقای جلیلی معلوم شد که ایشان یکی دیگر از معاونان رسانه ی ملی را مدنظر داشته است.
همچنین بنابه اخبار رسیده به “سینما انقلاب” معاون سیما از مخالفان این اقدام بوده است. از این طریق ضمن عذرخواهی از مخاطبان، پست مذکور اصلاح شده و منتشر می شود.