وحید جلیلی در نشست یک روزه «جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی،چالشها و افقهای پیشرو» گفت: در مورد مفهوم جبهه فرهنگی،مشکل عمده در گم شدن هدف است وقتی سخن از مفهوم جبهه فرهنگی می کنیم،یعنی همان مفهوم سازی...
به گزارش عمارفیلم و به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وحید جلیلی، مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار، در نشست یک روزه «جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، چالشها و افقهای پیشرو» که به همت شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در شهر مقدس قم برگزار شد در سخنانی با اشاره به سابقه بحث جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: جبهه فرهنگی باید به صورت مفهوم باشد تا به نتیجه برسد و نگاه تشکیلاتی نباید به آن داشته باشیم و اگر نگاه این باشد شکست حتمی است.
وی ادامه داد: در حوزه مفهومی سازی جبهه فرهنگی تنها رهبر انقلاب «مدظله العالی» است که این واژه را قبول دارند و بسیاری از نخبگان با مفهوم جبهه فرهنگی نتوانستند ارتباط برقرار کنند و کنار بیایند و اصلا در مورد این واژه جبهه فرهنگی مقاله نوشته نشده است.
رئیس دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: در مورد مفهوم جبهه فرهنگی،مشکل عمده در گم شدن هدف است و اساسا وقتی سخن از مفهوم جبهه فرهنگی می کنیم، یعنی همان مفهوم سازی از انقلاب است و به جای تعریف مفهوم سازی انقلاب از اندیشه امام راحل به سمت مفهوم سازی و تعریف انجمن حجتیه از انقلاب پیش رفتیم که دارای ظاهر انقلابی است، ولی درعمل تهی است و قوام شخصیتی ندارد.
جلیلی با بیان اینکه جنس کارهای فرهنگی همان تعریف انجمن حجتیه ای و سکولار و با ظاهر حزب اللهی است، افزود: این نوع فعالیت ها اصلا نیاز به هم افزایی و هم فکری و جبهه ای شدن ندارد و متاسفانه از ادبیات فرهنگی قرآنی فاصله دارد.
رئیس دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ادامه داد: متاسفانه از این ادبیات قرآنی جدا شدیم و به سمت ادبیات وارداتی رفتیم این ضعف نیروهای انقلابی است.
مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار گفت: ادبیات حدیثی و قرآنی بسیار قابلیت دارد، ولی علما از این ادبیات در بحث های خود استفاده نمی کنند. باید برای توضیح انقلاب فرهنگی از ادبیات قرآنی استفاده کنیم.
جلیلی گفت: اساسا محصولات جبهه و حتی خود جبهه فرهنگی از سال ۱۳۴۲ وجود داشته الان مهمترین کار تداوم بخشی و داشتن نگاه نوع و نظریه پردازی برای رفع نیازهای روز است. این طور نیست که محصولات جبهه فرهنگی و اندیشه ای وجود نداشته و الان بخواهیم برای ارائه آن حرکت کنیم.
رئیس دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی عنوان کرد: برای جلو گیری از تشتت نیروهای فرهنگی لازم است هم افزایی و هم فکری کرد، عناصر، رصد و مدیریت و محتوا اضلاع مهم جبهه فرهنگی است و در گذشته بود الان باید اینها را تداوم داد، حفظ و مراقبت کرد،نه اینکه بعد از پیروزی انقلاب از اینها کناره گیری کنیم.
جلیلی گفت: مشکل اساسی در حوزه فرهنگی نرم افزار است. اگر نرم افزار به نیروهای انقلابی برسانیم، نیرو و پول وجود دارد و می توان کارهای فرهنگی قوی کرد.
وی ادامه داد: اگر اندیشه انقلابی تازه گردانی شده کار ها مؤثر صورت می گیرد، ولی اگر به فکر ایجاد شبکه سازی باشیم به جایی نخواهیم رسید.
اعلام جایزه مردمی «شهید حججی» در نهمین جشنواره عمار
فراخوان امامجمعه گنبدکاووس در نهمین جشنواره مردمی عمار/جایزه ویژه برای اثر برگزیده درباره وحدت اسلامی
نهمین مراسم افطار فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار میشود
پیام تسلیت جشنواره عمار به مناسبت فوت پدر فیلمساز جبهه فرهنگی انقلاب
نوید ناصر: جشنواره عمار فرصتی است تا بیکفایتی برخی مسئولان را نشان دهیم
نظرات مردم