عبدالله عزیزی با اشاره به پایان ساخت مستند «نارداران» گفت: در این اثر به بررسی تاریخی، اجتماعی و سیاسی منطقه «نارداران» جمهوری آذربایجان که مهمترین مرکز شیعیان این کشور است، پرداختهایم.
عبدالله عزیزی از فیلمسازان کشور در گفتگو با «عمارفیلم» درباره کارهای جدید خود گفت: در حال حاضر، مجموعه مستندی ۲۶ قسمتی درباره مراسمات آیینی، آداب و سنن مردم استان اردبیل دارم که کار ساخت آن را از سال گذشته شروع کردیم.
وی در همین باره اضافه کرد: تاکنون تولید ۹ قسمت از این مجموعه که قرار است از شبکه استانی سبلان پخش شود، به پایان رسیده است و بقیه بخشها هم در مرحله تدوین و صداگذاری هستند.
عزیزی در ادامه سخنانش با اشاره به کار دیگرش با عنوان «زیر زمین» اظهار داشت: در دهه ۶۰ و ۷۰، اغلب ساختمانها و خانههای شهر اردبیل، زیر زمینی داشتند که معمولا به محلی برای باشگاههای ورزشی تبدیل شده بود، به صورتی که در اواخر دهه شصت، به ازای جمعیت ۳۵۰ هزاری شهر، ۱۶۰ باب باشگاه ورزشی وجود داشت اما در حال حاضر، با وجود دو برابر شدن جمعیت، تعداد باشگاههای ورزشی تنها ۲۶ باب است.
این مستندساز تاکید کرد: بر اساس تحقیقات و آماری که بدست آوردهایم اغلب زیر زمینهای شهر که روزی باشگاه ورزشی بودند، به قهوهخانه تبدیل شدهاند. به همین خاطر در این مستند، به دلایل رونق قهوهخانهها و گرایش دانشجویان و جوانان به آنها پرداختهایم.
وی توضیح داد: در این مستند که بیشتر مصاحبهمحور است، سعی کردهام با صراحت این اتفاق را نقد کنم اما سراغ هر کسی میرفتم یا میترسید یا راضی نمیشد درباره این مسئله صحبت کند، از طرفی صاحبان قهوهخانهها هم اجازه تصویربرداری نمیدادند.
عزیزی ادامه داد: همین موارد، باعث شد کار تصویربرداری مستند که تحقیقات آن را سه سال پیش شروع کرده بودم، حدود دو سال طول بکشد، البته در حال حاضر، مستند، نهایی شده است.
این مستندساز در بخش دیگری از سخنانش درباره کار بعدی خود عنوان کرد: «نارداران»، منطقهای در کشور جمهوری آذربایجان است که به نام «خمینیچیها» هم شناخته میشود، در مستند دیگرم با برخی فعالان حزب اسلامی این کشور گفتگو کردهام و از لحاظ تاریخی، اجتماعی و سیاسی به بررسی این منطقه پرداختهام.
وی تاکید کرد: این مستند چهار قسمتی که به تهیهکنندگی محمد قاضیدهی و با همکاری سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی تولید شده، بعد از اصلاحات نهایی، از شبکه استانی سهند پخش میشود.
عزیزی در ادامه سخنانش بیان کرد: مستندی هم با عنوان «مردی با دوربین یاشیکا» دارم که درباره یک عکاس دورهگرد است که ۶۰ سال مشغول این کار بوده و در واقع، عکسهای او، تاریخ مصور اردبیل است. در صورت تصویب فیلمنامه، کار تولید این اثر را هم بزودی شروع میکنم.
وی خاطرنشان کرد: تولید دو اثر داستانی هم را درباره روابط خانوادگی و مسائل فضای مجازی در برنامه خودم دارم که مدت زیادی است که درگیر آنها هستم ولی تاکنون فرصت نکردهام برای تولیدشان اقدام کنم.
-
رونمایی از سایت جدید جشنواره
-
۱۳ استان و شهرستان کشور میزبان افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
سرآغاز عمار از مقتل شهدای شاهچراغ
-
آثار بخش مسابقه افتتاحیه سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار اعلام شد
-
آغاز به کار جشنواره فیلم عمار با بیش از ۳۴۰۰ اثر
-
فراخوان «جوایزمردمی» سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار
-
فراخوان «فیلم ما» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار
-
تمدید مهلت فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۱، نشست خبری سزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۲، نشست خبری سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
آغاز عمار سیزدهم در شهادتگاه «آرمان»
-
نشست خبری سیزدهمین دوره جشنواره عمار
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
اکران مستند “ایکسونامی”
-
پوستر فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
نشریه راهنما منتشر شد + دانلود
-
«راوی خون شریکی» ویژهنامه پاسداشت محمدسرور رجایی + دانلود
-
علی آبکار
شورش علیه دیکتاتوری اقلیت!
-
محسن صالحی خواه
تک چرخ تا پل ژاپنی؛ قصه شهید مدافع حرم
-
طیبه قنبریان
کمیته، اولین یا بهترین؟
-
طیبه قنبریان
اگلانتین، اقتداری فراتر از مرزها!
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
پس از مقاومت،هنر مقاومت هم به زادگاه صدام رسید/چگونه قدمهای سرلشکر سلیمانی در تکریت، راه جشنواره عمار را باز کرد؟
-
گفتوگو با متفاوتترین راننده کامیون ایران/ وقتی اعتراضات صنفی و بی عدالتی سوژه جنجالیترین مستند عمار میشود
-
مجتبی رضوانی: شیخ زکزاکی، تمام توجهات را به سوی جمهوری اسلامی معطوف کرده است/ انتخاب سوژههای ناب، نقطه قوت «عمار»
-
مرد روزهای سخت سینما
-
پرواز آر کیو روی جشنواره
-
جشنواره عمار هر سال متعالیتر میشود/ حضور امید بخش جوانهای پرشور برای سینمای ایران
-
فلسفه وجودی «عمار» جریان فیلمسازی حاضر در کشور است
-
«سلام» فیلمی خوش ساخت که انتظار را از آثار داستانی مدافعان حرم بالا میبرد
-
از عطر نان «خیرالنساء» تا اهدای عروسکهای بابانوئل به جنگزدگان سوری
-
سیزدهمین دوره ی جشنواره ی مردمی فیلم عمار، در پنج بخش «رقابت اصلی»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» برگزار میشود.در بخش «رقابت اصلی» جشنواره آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درون گفتمانی» «حافظه ملی»،«جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
جهت دریافت تیزر با کیفیت اصلی اینجا کلیک کنید.
براساس این فراخوان، هنرمندان تا ۲۰ آبانماه فرصت دارند نسبت به ثبت اثر خود در پایگاه جشنواره به نشانی Fanoos.AmmarFilm.ir و تحویل آن به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.مخاطبان گرامی میتوانند متن کامل فراخوان را در لینک زیر مطالعه بفرمایند:
طالبی
سلام خدا قوت …..چقدر خوبه تو شهر ماهم همچیین جاهایی درست بشه