بازی های «دفاع از ایران»، «مبارزه در خلیج عدن»، «پروانه»، «سالهای سیاه»، «ذوالفقار»، «نجاتگر» و «نجات دهنده گروگان
به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، بازی های «دفاع از ایران»، «مبارزه در خلیج عدن»، «پروانه»، «سال های سیاه»، «ذوالفقار» «نجاتگر» و «نجات دهنده گروگان هسته ای» به عنوان مهمترین آثار ارسال شده در حوزههای «استقلال خواهی و استکبار ستیزی» و «فنآوری هسته ای» اولین جشنواره مردمی بازی عمار اعلام شدند.
بر این اساس، بازی «دفاع از ایران» در قالب اندروید و با موضوع «استقلال خواهی و استکبار ستیزی» ساخته شده که «حسین سعادتی» مدیر این پروژه و «موج حامی رسانه» توزیع کننده این بازی است.
داستان بازی روایتگر دفاع از مرزهای جغرافیایی، اعتقادی و فرهنگی ایران است و تیمهای دفاعی برای جلوگیری از هجوم آنها وارد صحنه جنگ میشوند.
بازیکن باید با قرار دادن سلاحهای بومی دفاعی مناسب در مسیر حرکت تجهیزات دشمن آنها را منهدم کرده و مانع از عبورشان و یا حمله به تاسیسات ایران(دانشگاه، تاسیسات هستهای، موشکی، مسجد، خانواده اسلامی و…) که به صورت نماد در مرکز نقشه قرار دارد، شود.
دیگر بازی مهم ارسال شده به جشنواره عمار که در قالب رایانه ای و با موضوع «استقلال خواهی و استکبار ستیزی» تولید شده، بازی «مبارزه در خلیج عدن» است؛ سازنده این بازی «شاهین صیاد حقیقی» بوده و توسط «موسسه رسانه پرداز آمیتیس» ساخته شده است.
این بازی در دل خود روایتی از نبرد تکاوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برابر دزدان دریایی منطقه خلیج عدن دارد.
از دیگر بازی های ارسال شده به جشنواره عمار با این موضوع بازی «پروانه» در قالب رایانه ای است که مدیر این پروژه «علی منصوری» و توزیع کننده آن «موسسه کاظمیون» است. کودکان و دانش آموزان در این بازی با خزدک های سبز به مبارزه می پردازند.
«سال های سیاه» بازی رایانه ای دیگری است که در قالب رایانه ای و با موضوع «استقلال خواهی و استکبار ستیزی» تولید شده که سازنده آن «عماد رحمانی» بوده و توسط «رسانه شکوه کویر» ساخته شده است؛ جوانان و نوجوانان در این بازی با کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ آشنا می شوند.
بازی «ذوالفقار» اثر رایانهای دیگری است که در قالب رایانه ای و با موضوع «فنآوری هستهای» ساخته شده که مدیر این پروژه «مسعود معاوی» بوده و توزیع کننده آن «استودیو بازی سازی اپیدمیک» است.
در این بازی می بینیم که رژیم صهیونیستی با وارونه جلوه دادن فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران در صدد حمله به نیروگاه های هستهای برآمده اما گروه مقاومت حزب الله برای جلوگیری از این حمله یکی از تکاوران خود با نام مستعار «ذوالفقار» را به سرزمین های اشغالی رهسپار میکند.
«نجاتگر» دیگر بازی است که در قالب رایانه ای و با موضوع «فنآوری هستهای» توسط «مجید زاده» به این جشنواره آمده است. کاربر در این بازی باید دانشمند ربوده شده هستهای را نجات بدهد.
اثر دیگر ارسالی به جشنواره عمار با این موضوع «نجات دهنده گروگان هسته ای» نام دارد که در قالب رایانه ای ساخته شده و «حسین مهرانفر» و «هادی عبدالهی» مدیران این پروژه بوده که توسط «موسسه رایان رویش» ساخته شده است. در این بازی دانش آموز در نقش بازیکن به نجات دانشمند هسته ای کشورش اقدام می کند.
آثار معرفی شده در حال انتخاب است و به زودی آثار بخش مسابقه نخستین جشنواره بازی عمار که در تاریخ ۱۶ آذرماه سال جاری در تهران برگزار می شود، اعلام خواهد شد.
-
رونمایی از سایت جدید جشنواره
-
۱۳ استان و شهرستان کشور میزبان افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
سرآغاز عمار از مقتل شهدای شاهچراغ
-
آثار بخش مسابقه افتتاحیه سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار اعلام شد
-
آغاز به کار جشنواره فیلم عمار با بیش از ۳۴۰۰ اثر
-
فراخوان «جوایزمردمی» سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار
-
فراخوان «فیلم ما» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار
-
تمدید مهلت فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۱، نشست خبری سزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۲، نشست خبری سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
آغاز عمار سیزدهم در شهادتگاه «آرمان»
-
نشست خبری سیزدهمین دوره جشنواره عمار
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
اکران مستند “ایکسونامی”
-
پوستر فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
نشریه راهنما منتشر شد + دانلود
-
«راوی خون شریکی» ویژهنامه پاسداشت محمدسرور رجایی + دانلود
-
علی آبکار
شورش علیه دیکتاتوری اقلیت!
-
محسن صالحی خواه
تک چرخ تا پل ژاپنی؛ قصه شهید مدافع حرم
-
طیبه قنبریان
کمیته، اولین یا بهترین؟
-
طیبه قنبریان
اگلانتین، اقتداری فراتر از مرزها!
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
پس از مقاومت،هنر مقاومت هم به زادگاه صدام رسید/چگونه قدمهای سرلشکر سلیمانی در تکریت، راه جشنواره عمار را باز کرد؟
-
گفتوگو با متفاوتترین راننده کامیون ایران/ وقتی اعتراضات صنفی و بی عدالتی سوژه جنجالیترین مستند عمار میشود
-
مجتبی رضوانی: شیخ زکزاکی، تمام توجهات را به سوی جمهوری اسلامی معطوف کرده است/ انتخاب سوژههای ناب، نقطه قوت «عمار»
-
مرد روزهای سخت سینما
-
پرواز آر کیو روی جشنواره
-
جشنواره عمار هر سال متعالیتر میشود/ حضور امید بخش جوانهای پرشور برای سینمای ایران
-
فلسفه وجودی «عمار» جریان فیلمسازی حاضر در کشور است
-
«سلام» فیلمی خوش ساخت که انتظار را از آثار داستانی مدافعان حرم بالا میبرد
-
از عطر نان «خیرالنساء» تا اهدای عروسکهای بابانوئل به جنگزدگان سوری
-
سیزدهمین دوره ی جشنواره ی مردمی فیلم عمار، در پنج بخش «رقابت اصلی»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» برگزار میشود.در بخش «رقابت اصلی» جشنواره آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درون گفتمانی» «حافظه ملی»،«جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
جهت دریافت تیزر با کیفیت اصلی اینجا کلیک کنید.
براساس این فراخوان، هنرمندان تا ۲۰ آبانماه فرصت دارند نسبت به ثبت اثر خود در پایگاه جشنواره به نشانی Fanoos.AmmarFilm.ir و تحویل آن به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.مخاطبان گرامی میتوانند متن کامل فراخوان را در لینک زیر مطالعه بفرمایند:
حسین
سلام و خسته نباشید
لطفاً به آثار بخش بازینامه و مقاله هم بپردازید. تشکر