سروش سراب هرسینی، فیلمساز نوجوان گفت: فیلم «رومیزی» را با دوربین مدرسه، دوربین دوستم و با کمک معلم هنر ساختیم و مجب
به گزارش «روابط عمومی جشنواره عمار»، سروش سراب هرسینی، دانشآموز پایه دهم دبیرستان علامه حلی ۴ تهران که به همراه دوست خود سید محمدعلی محمودی، با فیلم داستانی «رومیزی» لوح افتخار بخش «فیلم ما» ششمین جشنواره عمار را کسب کرده بود، با بیان اینکه فیلمسازی را از فعالیتهای مدرسه آغاز کرده است، گفت: کلاس هفتم، در سایت و باشگاه خبرنگاری مدرسه که یک گروه فیلم داشت، فعالیت میکردم و با دوربین مدرسه عکس و فیلم، تهیه و تدوین میکردیم.
وی ادامه داد: برای اردویی که از طرف مدرسه برگزار شده بود، کلیپی ساختیم که دانشآموزان از آن استقبال خوبی کردند و از درآمد حاصل از فروش کلیپ در مدرسه و با کمک مدیر مدرسه، دوربین بهتری برای مدرسه خریدیم.
این دانشآموز فیلمساز با بیان اینکه در مدرسه ما دانش آموزان برای انتخاب مسیر و رشته مورد علاقه، آزادی عمل دارند و در زمینههای مختلف فعالیت میکنند، اظهار داشت: گروه «سمپاد» که برای تدریس هنر به صورت تخصصی در مدارس فعالیت میکند، در مدرسه ما هم حضور داشت و فیلم «رومیزی» تکلیف کلاس هنر ما بود که آن را با دوستم «سید محمدعلی محمودی» ساختیم.
برگزیده جشنواره عمار درباره ایده ساخت این فیلم بیان کرد: ایده اولیه این فیلم توسط آقای محمودی و از جایی شکل گرفت که یکی از دبیران ما در کلاس درباره رشوه و فساد اداری صحبت میکرد و ما همه مراحل ساخت این فیلم را با هم انجام دادیم.
وی افزود: درباره عوامل و دستاندرکاران فیلم که در تیتراژ فیلمها مینویسند چیزی نمیدانستیم و به خاطر درخواست معلممان بود که برای هریک از بخشهای مختلف فیلم، نام خودمان را نوشتیم.
این فیلمساز نوجوان با تصریح به اینکه «رومیزی»، اولین فیلم داستانیاش است و قبل از آن، کار مستند میکرده است، یادآور شد: این فیلم را با دوربین مدرسه و دوربین دوستم و با کمک معلم هنر ساختیم به صورتی که بعد از هربار فیلم برداری، معلم هنر اشکالات آن را بیان و برطرف میکرد به طور مثال، وقتی معلممان از نور فیلم اشکال گرفت، از لامپ کم مصرف هم استفاده کردیم، به همین دلیل، برای تولید فیلم، هفت بار فیلمبرداری کردیم.
این فیلمساز نوجوان در ادامه سخنانش اظهار داشت: «رومیزی» را بعد از شرکت در جشنواره فیلم مدرسه، موسسه «هنر ما» از طرف ما برای ششمین جشنواره عمار فرستاد که در بخش «فیلم ما» لوح افتخار گرفت.
سراب هرسینی درباره بخش «فیلم ما» جشنواره عمار گفت: بهتر است در این بخش تفکیک سنی وجود داشته باشد تا رقابت هم دقیقتر شود و هم تمایزی بین افراد تازه وارد شده به این عرصه و افرادی که پیش از این، در فیلمسازی کار کردند، وجود داشته باشد.
وی پیرامون حضور در برنامه «ثریا» و تقدیر مقام معظم رهبری از این برنامه که در آن، فیلم «رومیزی» هم پخش شد، تصریح کرد: بسیار خوب است که صداوسیما و برنامه «ثریا» به رویدادهایی مانند جشنواره عمار و کسانی که حرفی برای گفتن دارند، اهمیت میدهد و پیام مقام معظم رهبری به این برنامه نیز نشان از اهمیت جشنواره عمار برای ایشان دارد.
سراب هرسینی در پایان بیان کرد: در حال حاضر، فیلم کوتاهی با موضوع جنگ نرم ساختهام که آن را برای شرکت در هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار ارسال میکنم.
مقصودی: مردم حمایت کردند «ثریا» هفت ساله شد
جای خالی «ثریا» در جشنواره جامجم/ اشتباهی که تکرار شد!
پیگیری مشکلات اقتصادی مردم در دور جدید برنامه «ثریا»
دهنمکی: مردم اقتداری میخواهند که دست دزدها را قطع کند/پیام مخاطب: کاش من میسوختم، ولی پرچم ایران نمیسوخت
مقصودی:جشنواره عمار مانور همدلی و همراهی هنرمندان جبهه انقلاب/کردلو:عدم حضور تلویزیون در مرز واقعیت
«ثریا» با شش مستند به هشتمین جشنواره عمار میآید
نظرات مردم