مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره عمار گفت: الگوهای فرهنگی معمولا از پایتخت شروع میشوند اما از برکات
به گزارش «عمارفست»، اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار(عماریون) در استان خراسان جنوبی در دهستان افین با رونمایی از مستند «انوری افین»، تقدیر از اکرن کننده روستایی این استان و سخنان وحید جلیلی مسئول شورای سیاستگذاری این جشنواره به استقبال روز سینما رفتند.
وحید جلیلی، مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در پیامی به اکران کنندگان مردمی این جشنواره خراسان جنوبی که در روستای افین گردهم آمده بودند، گفت: امروز، افراد زیادی در سراسر کشور برای اکران فیلمهای جشنواره عمار تلاش و فعالیت میکنند که هدف اصلی این است که در کنار مقابله با تهاجم فرهنگی و برخوردهای سلبی با آثار مضر و ناهنجار، محصولات خوب هم ارائه شود.
وی با تاکید بر اینکه باید آثار مفید برای مردم عرضه شود، ادامه داد: در کار فرهنگی، همیشه نمیتوان از واژه «نه» و منع استفاده کرد، اگر کار فرهنگی ما همواره بر روی منع کردن استوار باشد، جواب نمیدهد بلکه باید در کنار آن، آثار خوب را هم در جامعه، بسط و گسترش دهیم و به مخاطبان عرضه کنیم.
جلیلی با اشاره به فعالیت اکران کنندگان عمار در روستای افین، خطاب به حاضران اظهار داشت: شما ممکن است کاری را که در روستای افین، صورت گرفته است، کار عادی و معمولی تلقی کنید اما برای ما که از بیرون نگاه میکنیم، آن کار را الگویی برای دیگر اکران کنندگان و نقاط کشور میبینیم.
مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره عمار در همین باره افزود: طی روزهای اخیر، اخبار خوبی از فعالیتهای این روستا منتشر شده که آثار خوبی هم در پی داشته است و بسیاری در اقصی نقاط کشور از کارهایی که در این روستا میشود، الهام میگیرند.
وی تصریح خطاب به حاضر ان بیان کرد: کار فرهنگی این است که شما با فعالیت مختصر و هوشمندانهای که میکنید، میتوانید دیگران را راهنمایی و هدایت کنید و میتوانید نمونههایی ارائه کنید که دیگران در نقاط مختلف کشور با استفاده از محصول خودشان، فعالیتشان را توسعه بدهند که امیدوار هستم این حرکت، روزبهروز، سریعتر ادامه پیدا کند.
جلیلی تصریح کرد: معمولا به این صورت است که الگوهای فرهنگی از پایتخت و شهرهای بزرگ به جاهای دیگر سرایت پیدا میکند اما یکی از برکات جشنواره عمار این است که مومنان در اقصی نقاط کشور، در محیطهای کوچک و حتی محیطهای محروم، میتوانند برای دیگران حتی شهرهای بزرگ و پایتخت الگو ارائه بدهند و ان شاءالله این حرکت ادامه پیدا بکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اخلاص و ظرفیتی که از اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار سراغ داریم، امیدواریم که در ادامه، خلاقیتهای تازهای برای نمایش آثار خوب در شهرها و روستاهای مختلف کشور طر احی و در سراسر کشور گسترده شود و ان شاءالله همه بتوانیم در این مسیر مبارک را که به نوعی جهاد فرهنگی است، فعالیت و آن را طی کنیم.
حجت الاسلام امینی، امام جماعت روستای افین نیز در سخنانی با تقدیر از فعالیتهای اکران کنندگان جشنواره عمار گفت: نمایش و تماشای جشنواره عمار دهها برابر منبرهای ما میارزد و افرادی مثل غلامحسین انوری، خالطانه به دنبال این فعالیتها هستند.
در بخش دیگری از این مراسم، مستند «انوری افین» با حضور غلامحسین انوری، اکران کننده روستای افین رونمایی شد.
مستند «انوری افین» به کارگردانی سعید فوداجی روایت تلاشهای کشاورز ساکن روستای افین(از توابع استان خراسان جنوبی) است که علیرغم شرایط سخت زندگی و مشغله کاری تصمیم میگیرد فیلمهای جشنواره عمار را بهدلیل کمبود امکانات، با هزینه شخصی خودش در روستا اکران کند.
غلامحسین انوری، اکران کننده روستای افین پس از آن که به خاطر فعالیتهای فرهنگی خود تقدیر شد، در سخنانی کوتاه با انتقاد از سینماگران کشور که به فکر مخاطبان نیستند، گفت: ما روستائیان و افراد مذهبی، جمعیت زیادی در کشور هستیم و حتی برخی فیلمهای خوب مثل «خانهای کنار ابرها» و «محمد رسول الله» را در روستا به صورت بلیتی اکران کردیم اما بیشتر سینماگران فقط برای مخاطب خاص و محدودی فیلم میسازند در حالی که برای ما باید فیلم بسازند.
وی در ادامه اظهار داشت: من میخواهم به سوریه بروم و به مدافعان حرم بپیوندم به همین خاطر از اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار میخواهم برای رسیدن به این هدف، به من کمک کنند.
گفتنی است اکران فیلم «هنگامه» نیز به عنوان اولین فیلم داستانی درباره مدافعان حرم، از دیگر بخشهای این مراسم بود که به صورت بلیتفروشی صورت گرفت.
-
رونمایی از سایت جدید جشنواره
-
۱۳ استان و شهرستان کشور میزبان افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
سرآغاز عمار از مقتل شهدای شاهچراغ
-
آثار بخش مسابقه افتتاحیه سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار اعلام شد
-
آغاز به کار جشنواره فیلم عمار با بیش از ۳۴۰۰ اثر
-
فراخوان «جوایزمردمی» سیزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار
-
فراخوان «فیلم ما» سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار
-
تمدید مهلت فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۱، نشست خبری سزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
گزارش تصویری۲، نشست خبری سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
-
آغاز عمار سیزدهم در شهادتگاه «آرمان»
-
نشست خبری سیزدهمین دوره جشنواره عمار
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
اکران مستند “ایکسونامی”
-
پوستر فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
فراخوان سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار منتشر شد
-
نشریه راهنما منتشر شد + دانلود
-
«راوی خون شریکی» ویژهنامه پاسداشت محمدسرور رجایی + دانلود
-
علی آبکار
شورش علیه دیکتاتوری اقلیت!
-
محسن صالحی خواه
تک چرخ تا پل ژاپنی؛ قصه شهید مدافع حرم
-
طیبه قنبریان
کمیته، اولین یا بهترین؟
-
طیبه قنبریان
اگلانتین، اقتداری فراتر از مرزها!
-
«سهیل اسعد» دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شد
-
پس از مقاومت،هنر مقاومت هم به زادگاه صدام رسید/چگونه قدمهای سرلشکر سلیمانی در تکریت، راه جشنواره عمار را باز کرد؟
-
گفتوگو با متفاوتترین راننده کامیون ایران/ وقتی اعتراضات صنفی و بی عدالتی سوژه جنجالیترین مستند عمار میشود
-
مجتبی رضوانی: شیخ زکزاکی، تمام توجهات را به سوی جمهوری اسلامی معطوف کرده است/ انتخاب سوژههای ناب، نقطه قوت «عمار»
-
مرد روزهای سخت سینما
-
پرواز آر کیو روی جشنواره
-
جشنواره عمار هر سال متعالیتر میشود/ حضور امید بخش جوانهای پرشور برای سینمای ایران
-
فلسفه وجودی «عمار» جریان فیلمسازی حاضر در کشور است
-
«سلام» فیلمی خوش ساخت که انتظار را از آثار داستانی مدافعان حرم بالا میبرد
-
از عطر نان «خیرالنساء» تا اهدای عروسکهای بابانوئل به جنگزدگان سوری
-
سیزدهمین دوره ی جشنواره ی مردمی فیلم عمار، در پنج بخش «رقابت اصلی»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» برگزار میشود.در بخش «رقابت اصلی» جشنواره آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درون گفتمانی» «حافظه ملی»،«جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
جهت دریافت تیزر با کیفیت اصلی اینجا کلیک کنید.
براساس این فراخوان، هنرمندان تا ۲۰ آبانماه فرصت دارند نسبت به ثبت اثر خود در پایگاه جشنواره به نشانی Fanoos.AmmarFilm.ir و تحویل آن به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.مخاطبان گرامی میتوانند متن کامل فراخوان را در لینک زیر مطالعه بفرمایند:
مجتبی
سلام علاقه مند به پخش فیلمهای جشواره عمار در روستای خودمان هستیم چگونه ثبت نام کنیم